2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو عمل انجام شده قرار دادم هربار

هربار هم مجبورم کردن پسش بدم😆😆😆

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وای

حیوان خانگی یعنی ظلم به حیوانات!

مثل اینکه سالها بری زندان انفرادی همون حس برای حیوان بیچاره هست که زندانی اش کنی تو یه خونه و نتونه مثل هم نوعان اش تو خیابون ها بگرده و با هم نوعان اش ارتباط داشته باشه و لذت ببره

چند وقت پیش یه انیمیشن دیدم راجع به انقلاب گربه های خانگی و فرارشون از خونه ها... با مزه بود 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

منم

خونوادمم اکی شدن اما قیمتارو که دیدم پشیمون شدم😂👩‍🦯

من گربه خیابونی هارم دوست دارم ا

نه من دیگه گربه خیابونی نمیذارن

تو خیابون که بیشتر اذیت میشن

مثل این میمونه که شما رو تنهایی به یک جزیره خوش آب و هوا با کلی سرگرمی و خوراکی تبعید کنن و بگن اینجا از آزار انسان های دیگه در امان هستی!

چند نفر حاضرن یک سال در جزیره دورافتاده زندگی کنن؟

زندان انفرادی جزو بدترین زندان ها در دنیاست چون انسان ها دوست دارن پیش هم نوعان اشون باشن.

حیوانات هم دوست دارن با هم نوعان خودشون باشن.

تنهایی ات رو با دوستان هم جنس ات یا ازدواج پر کن.

ازدواج انسان رو از تنهایی درمیاره چون یکی هست که تو خونه همش باهاش حرف بزنی با هم بازی کنید رستوران برید فیلم ببینید مسافرت برید و ....

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود