2777
2789

مغز گاهی خیلی عوضی میشه ...

دنبال ناراحتیه ،دنبال نگرانی 

نگرانی از هرچیزی که حتی اتفاقم نیفتاده 

نگرانی از هزار تا مسئله گذشته و آینده

مثالاشو ننوشتم که با دیدنش استرس نگیرین

بعضیا قرص میخورن آروم شن ،من مغزم آروم نمیشه واقعا خسته شدم از این میزان فکر 

دکتراهم به درد نمیخورن تو این زمینه ،دنبال پول ویزیتن فقط

وسواس فکری داری احتمالابا روانپزشک و روانشناش خیلی بهتر میشیهمچین درمانی و یا درمان قطعی نداره

خیلی رفتم پیششون فقط ازم تعزیف کردن و دست زدن ،آخرش راهکار ندادن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا کاش میشد 

نیم ساعته نشستم درس بخونم. ذهنم به هزارتا چیز مختلف به اتفاقات که هنوز نیافتاده به اتفاقات ۳،۴ سال پیش داره فکر میکنه. اصلا تمرکز ندارم نمیدونم!!

اره واقعا کاش میشد نیم ساعته نشستم درس بخونم. ذهنم به هزارتا چیز مختلف به اتفاقات که هنوز نیافتاده ب ...

درکت میکنم احتمالا ما بیش فعالیم ولی دنبال قرص نرو اصلا

پس چه جوری این لعنتی رو خوب کنم ؟

من خودم شایذ باورت نشه ولی بارها زدم تو گوشم 😂 خودمو مجبور کردم حواسمو جمع کنم ،کتاب میخونم تمرکزم میره بالا ولی روزهای عادی نمیتونم تمرکز کنم ،نمیدونم اول برو دکتر ،اگر قرصی بود که شلت نکرد بخور ،احتمالا ریتالین بده ،باید دکتر خوب پیدا کنیم

من خودم شایذ باورت نشه ولی بارها زدم تو گوشم 😂 خودمو مجبور کردم حواسمو جمع کنم ،کتاب میخونم تمرکزم ...

من یه مدت رفتم آسنترا و ملاتونین یه قرص دیگه بهم داد 

تقریبا ۲،۳ ماه خوردم اوکی شدم بعدش خودسر قطع کردم دارو هامو. اما الان وسواسم بدبختم کرده 

من یه مدت رفتم آسنترا و ملاتونین یه قرص دیگه بهم داد تقریبا ۲،۳ ماه خوردم اوکی شدم بعدش خودسر قطع کر ...

من برای وسواس بهم سیتولاپرام داد خوردم ،خوابمو سبک کرد ،غذامو نصف کرد ،ملاتونین برای خوابه ،هورمون خوابه ضرر هم نداره ،تایم خوابتو تنظیم کرده ،آسنترا رو نمیدونم برای تمرکز بود ؟

من برای وسواس بهم سیتولاپرام داد خوردم ،خوابمو سبک کرد ،غذامو نصف کرد ،ملاتونین برای خوابه ،هورمون خ ...

توی گوگل نوشته برای کاهش استرس و اضطراب و ایناست 

من این مدتی که قرص میخوردم ریزش مو گرفته بودم