2777
2789
عنوان

برای زیبایی ظاهری تون چه کارهایی انجام دادید😍🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
نه عزیزم مژه خودم دوست ندارم ،خیلی قشنگه ها ولی اینکه هرماه ترمیم کنی و مژه های خودت هم میریزه بعدش ...

میکرو کادری هست یعنی مثل ی مداد و کادری می‌کشه و بازم طرفدارای خودشو داره ولی الان مد همون فیبروزه که دونه دونه خطوط موهارو می‌کشه و طبیعی تره شایدم جاهای خالی رو خط بکشه همین

من هم خیلی دوست دارم عمل کنم ولی همه میگن بینیت کوچیکه ،حیفه دست تو صورتت نیار هزینه اضافی نکن🥺با د ...

من بینیم شکسته سر همین نیم رخ زشته

تابستون میرم عمل کنم ک بسا بهتر شه

ورنه عاشق قیافمم

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پیرسینگ لب و بینی کردم عاشقشون شدم

من پیرسینگ لب چون مدل لبام خوشگله خیلی بهم میاد 

بینیمم خوش فرمه ولی نیم رخش جالب نیست اگر پیرسینگ بزنم حس میکنم بهم نمیاد یا میگن این با این دماغش پیرسینگ زده😅😂

از طرفی هم چادریم میترسم توی جامعه دید خوبی بهم نشه ...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

از میکرو خودمم حالا زیاد راضی نبودم بقیه میگفتن خوشگل شدی بوتاکس عالیه من حتما ادامه میدم هر ۴ ماه م ...

چرا از میکرو راضی نبودی عزیزم؟!بنظرت فیبروز بهتره؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

میکرو کادری هست یعنی مثل ی مداد و کادری می‌کشه و بازم طرفدارای خودشو داره ولی الان مد همون فیبروزه ک ...

پس فیبروز برای من بهتره چون من ابروهای کادری اصلا بهم نمیاد

من بینیم شکسته سر همین نیم رخ زشتهتابستون میرم عمل کنم ک بسا بهتر شهورنه عاشق قیافمم

کاش منم مثل شما چهرم رو دوست داشتم 🥺🤍

به نظر من فقط باشگاهو تغذیه س که یه زنو باشخصیت و باکلاس نشون میده ولاغیر

من اندامم لاغره ژنتیکی چاق نمیشیم نمیدونم چیکار کنم

ابرو هم کاشتم

کاشت دائم ؟!

خوب شد اومدید توی تاپیک من ابروهام نازک و کم پشته بنظرتون من کاشت ابرو انجام بدم یا فیبروز ؟

کاشت دائم باعث نشد ظرافت ابروهاتون از بین بره ؟ 

جسارتا چقدر هزینه کردید و چند وقت پیش؟

راضی هستید؟

یکی از اشناهامون کاشته واقعه بد شده تارهای ابروش انگار موهای زائد شده و حالت سیخ سیخی خیلی بد شده میترسم من هم اونجوری بشم☹️

رو اعتماد ب نفست کار کن قشنگم

چجوری کار کنم؟!🥺

خیلی سعی کردم ولی نتونستم 

جوری شدم بدون ارایش نمیزارم کسی من رو ببینه

اره فیبروز بهتره چون میکرو طبیعی نیست زودم کمرنگ میشه ولی باز سلیقه ایه

حالا من کلا ابروهای کادری به مدل چشمام هم نمیاد 

مرسی که واضح بهم گفتی گلم من تفاوتشون رو نمیدونستم 

چجوری کار کنم؟!🥺خیلی سعی کردم ولی نتونستم جوری شدم بدون ارایش نمیزارم کسی من رو ببینه

گوگل بزن فایل های صوتی گوش بده کلیپ نگاه کن تلقین کن درست میشه

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.