2777
2789
عنوان

راه حل بدین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 44 پست
با یه مشاور صحبت کنبا شوهرت حرف زدی راجبش؟؟

من خیلی مشکلات دارم این فقط یکیشه 

اگه تاپیکام بخونی میفهمی چقدر مشکل دارم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یه مشاور صحبت کنبا شوهرت حرف زدی راجبش؟؟

مامان و خواهرش خیلی پرروان

منم فقط جلوشون سکوت میکنم و چیزی نمیگم برای همین همینجوری دستوراتشون بهمون میدن و خواهرش خودش خودشو دعوت میکنه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
من خیلی مشکلات دارم این فقط یکیشه اگه تاپیکام بخونی میفهمی چقدر مشکل دارم

اگه این طوره یه فکر اساسی بکن

جوری تصمیم بگیر ته دلت راضی باشه بحث یه عمر زندگیه.

چند سالته؟؟

من که ۶ ساعت ازشون فاصله دارم راحت زندگی میکنم

من میترسم برم یه جایی ، اینا هفتگی بیان خونم لنگر بندازن 

عزیزم صبوری کن اکثرآ اوایل همینطورن.

نگران نباش فقط رابطه ات و باشوهرت عالی نگه دار .صبوری کن .و از شوهرت یه موقع هایی بخواه که دوتایی باشین . مثلا بگو عزیزم اگه ممکنه امروز دونفره باهم باشیم بعد اونروز یه کاری کن شوهرت حس کنه اونروز بهش نزدیکتری و حسه بینشون قوی‌تر و عاشقانه تره .

بعد کم کم و یواش یواش دونفره هاتون بیشتر میشه . صبوری کن فقط .و با سیاست باش .

روزهای قشنگت و با این فکرها خراب کن

اگه این طوره یه فکر اساسی بکنجوری تصمیم بگیر ته دلت راضی باشه بحث یه عمر زندگیه.چند سالته؟؟

میگم بمونم بندازمشون بیرون از زندگیم از یه طرف میگم وقتی شوهرم همراهم نیست تو این راه مگه میشه یه تنه 

از طرفی میگم بیخیال شم بذارم برم خودش بمونه و مامان و خواهرش و گذشتش و بدهی هاش 

ولی خودمم شرایط جدایی ندارم ، ۲۷ سالمه بیکارم درامدی دارم خونه مامان بابامم اونقدر بهم پول تو جیبی نمیدن 

مامان و خواهرش خیلی پرروانمنم فقط جلوشون سکوت میکنم و چیزی نمیگم برای همین همینجوری دستوراتشون بهمون ...

نترس بابا خواهر شوهرت ۴روز دیگه عقد میکنه دیگه همش با شوهرش نمیبینی.

اصولا مردها هم از برادر زن خوششون نمیاد و زیاد نمیان خونتون

عزیزم صبوری کن اکثرآ اوایل همینطورن.نگران نباش فقط رابطه ات و باشوهرت عالی نگه دار .صبوری کن .و از ش ...

مشکل من اینه شوهرم خیلی دور شده ازم و به سمت دوستاش و خانوادش کشیده شده منم نمیدونم چطوری رابطمون درست کنم مثل قبل که برکرده سمتم و مثل قبل بهم احترام بذاریم و از پیش هم بودن لذت ببریم ترجیحش کلا رفتن خونه مامانشه تا خونه ما باشه 

میگم بمونم بندازمشون بیرون از زندگیم از یه طرف میگم وقتی شوهرم همراهم نیست تو این راه مگه میشه یه تن ...

مگه الان خونه پدرت نیستی؟

عزیزم من نمیگم جدا شو و نمیگم ادامه بده

ولی فکر اینکه بعد ازدواج بتونی تغیرشون بدی رو از ذهنت بیرون کن.

دنبال کار بگرد سعی کن مستقل بشی

یه چیزی یاد بگیر

صرفا بخاطر پول تصمیم اشتباه نگیر

مشکل من اینه شوهرم خیلی دور شده ازم و به سمت دوستاش و خانوادش کشیده شده منم نمیدونم چطوری رابطمون در ...

با سیاست و محبت باید بکشونیش سمت خودت و خانواده ات .

تروخدا زرتی فکره جدایی نباشین 

نترس بابا خواهر شوهرت ۴روز دیگه عقد میکنه دیگه همش با شوهرش نمیبینی.اصولا مردها هم از برادر زن خوششو ...

خواهر شوهرم شوهر و بچه داره متاسفانه یه شهر دیگس ولی هر دفعه میاد اینجا بدون شوهرشه و اویزون ماست و ما هر دفعه میریم اونجا چون مرکز استانه برای تفریح بازم اویزون ماس برای اوردنش به خونه مادر شوهرم متاسفانه ، شوهرش کلا خیلی کم میاد و میبرتش و خواهرشوهرم اویزون اینو اونه 

مگه الان خونه پدرت نیستی؟عزیزم من نمیگم جدا شو و نمیگم ادامه بدهولی فکر اینکه بعد ازدواج بتونی تغیرش ...

هستم ولی شوهرم از لحاظ مالی خیلی بهم میرسه 

البته اینم بگم که برای خواهر و خونه خودشونم همینجوریه ، همه چیزای مالی رو از شوهر من انتظار دارن 😭😭😭😭

اره میدونم چی میگی دارم سعی خودمو میکنم که درس بخونم اگه نشخوار فکری بذاره البته 

با سیاست و محبت باید بکشونیش سمت خودت و خانواده ات . تروخدا زرتی فکره جدایی نباشین

واقعا محبت هم جواب نمیده ، کلا مامانش که زنگ میزنه از خود بیخود میشه 

من که نتونستم واقعا 😭😭😭😭

نمیدونم چطور باید با شوهر رفتار کرد که کشیده بشه به سمتت