2777
2789
عنوان

یا عاشق نشدین یا من عجیبم

85 بازدید | 9 پست

دختره میگه برا جذب عشقت کم محلی کن اول زنگ نزن روش حساس نباش

مگه میشه آدم عاشق باشه و به معشوقش کم محلی کنه د ولش برای صداش تنگ نشه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موافقم باهات شدید موافقم

به خدا نمیتونم 

وقتی میفهمم مریض شده کلی نگرانش میشم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

از اون جایی که بی محلی کنی بیشتر میاد دنبالت 

باید بی محلی کنی پس 

رو بدی خودتو کوچیک کردی 

چون لیاقت محبت ندارن

درصد کمی از آدما به محبتت احترام میذارن

هیج وقت رفتارشون عوض نمیشه

وگرنه بقیه برعکس اینن

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

از اون جایی که بی محلی کنی بیشتر میاد دنبالت باید بی محلی کنی پس رو بدی خودتو کوچیک کردی چون لیاقت م ...

کیه که از عشق و محبت بدش،بیاد 

اگه به هر دلیلی با محبت زیادی ازت دور شد بدون که حسا متقابل نبوده مطمعن باش آدم از عشقو محبت خسته نمیشه

فقط محبت و قربون صدقه رفتن کسی،که دوسش نداری خستت میکنه و رومخته اونجاس که دور میشی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
کیه که از عشق و محبت بدش،بیاد اگه به هر دلیلی با محبت زیادی ازت دور شد بدون که حسا متقابل نبوده مطمع ...

من هر چی آدم دیدم جز عشقای واقعی و آدمای درست 

همه اینجوری بودن 

هر کی تعریف میکنه میگه محبت میکردم 

بدی نکردم که رفت😂 

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

من هر چی آدم دیدم جز عشقای واقعی و آدمای درست همه اینجوری بودن هر کی تعریف میکنه میگه محبت میکردم بد ...

پ آدمای درس رو باید انتخاب کنيم 

حس متقابل رو باید تجربه کنيم 

تا حال دلمون خوب باشه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃