2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این چه مدل دعوا کردنه ؟ کارتون زیاد نگاه میکنی ؟

فردا شوهرت عصبانی شد ، لابد اونم چاقو پرت میکنه سمتت یا بشقاب و لیوان میشکنه 😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
سرکاریه؟

عکس ماهیتابشو گذاشته 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

عکس ماهیتابشو گذاشته

الان دیدم 

ماهیتابه با ارزشی نبوده😁

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

الان دیدم ماهیتابه با ارزشی نبوده😁

آره کاغذی بوده 🤣

شوهرش جاخالی دادنش عالی بوده خورده در و دیوار 👌🏻🤣

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

آره کاغذی بوده 🤣شوهرش جاخالی دادنش عالی بوده خورده در و دیوار 👌🏻🤣

😂😂

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مشخصه الکی میگهماهیتابه تابیده شده ضربه نخورده‌ از پر بازدیدی چی گیرشون میاد؟!فقط یه عده ساده اینجا ...

الان تاپیکا یکی درمیون سرکاری شده فقط بخندید بهشون 😂

تاپدرش ودربیارم

حالا اینکه شوخیه ولی جدی بی احترامی رو باب نکنید توی زندگیتون ، بذارید یه خط قرمز هایی بمونه . زن و شوهر ها همیشه از هم یاد میگیرن ، شما یه کاری میکنی ، دو روز بعد میبینی توی دعوا شوهرت هم همون کار رو تکرار میکنه ، دردسرش برای خودته اون وقت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم