یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی دلم گرفتهکاش پول داشتم.دکتره درنان دندونامو گفت.حتی اونیکه درد میکرد دست نزد نامردمن پولم کجا ب ...
سلام. هفت تومن گه پول کمی نیست. برو یه دکتر دیگه با چهار تومن هم عصب کشی می کنه هم پر میکنه. برای بقیه دندونات هم اگر شهرتون دانشکده دندانپزشکی داره برو با زیر یکی دوتومن استاد درست می کنه دانشجو نگاه می کنه
بعضی وقتا حتی اگه تکون نخوری همه چی برات جور میشه بعضی وقتام خودتو دور از جون بکشی هیچی تکون نمیخوره ...
بله موافقم
البته باید تلاش کرد ولی گاهی نمیشه
خود من چند تا کار توپ برام پیدا شد که یکیش عالی بود هم مربوط به رشته م بود هم حقوق و مزایای عالی داشت.چون راهم خیلی دور بود نشد برم.مسیرش حدود ۲.۵ ساعت رفت و ۲.۵ ساعت برگشت بود.
والا این کلینیک که رفتم اینطوری گفت.فردا از دکتر قبلیم میپریم بهت میگم جدیدا چقد شده.حس میکنم گرون گفت.ماه پیش همین دندونمو یه کلینیک دیگه گفت ۵۳۰۰.حالا یهو این میگه درمان ریشه میخواد و ۸ تومن😒