2777
2789
عنوان

چرا همه راحتیا و خوشیا مال پولداراس⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 168 پست
شاید دارع ی درد دیگه ایو تحمل میکنه ک تو نداری

شاید

درد که همه دارن

شکی ندارم هرکی یه مشکلی داره

میگم‌ پول باعث میشه آدم کمتر درد و خجالت بکشه وگرنه هیشکی بی درد نیست.چه روحی چه جسمی

نه واقعا فامیل پولدارم دارم بخداته تهش رفاهشون بیشترهحداقل شب سرشو بی درد بدنی میذاره رو بالش.دردی ک ...

بدبختی رو همه دارن ولی به قول یه بنده خدایی من ترجیح میدم توی بنزم گریه کنم نه توی پراید قسطیِ دست دو با کلی قرض و درد🙂‍↔️

🤍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدبختی رو همه دارن ولی به قول یه بنده خدایی من ترجیح میدم توی بنزم گریه کنم نه توی پراید قسطیِ دست د ...

همون

نمیدونم چرا فک میکنن من دنبال کار نبودم یا تنبلم

نبودم ولی نمیدونم چرا نمیشه

هموننمیدونم چرا فک میکنن من دنبال کار نبودم یا تنبلمنبودم ولی نمیدونم چرا نمیشه

بعضی وقتا حتی اگه تکون نخوری همه چی برات جور میشه بعضی وقتام خودتو دور از جون بکشی هیچی تکون نمیخوره

نباید کسی رو قضاوت کرد

🤍.
خیلی دلم گرفتهکاش پول داشتم.دکتره درنان دندونامو گفت.حتی اونیکه درد میکرد دست نزد نامردمن پولم کجا ب ...

سلام. هفت تومن گه پول کمی نیست. برو یه دکتر دیگه با چهار تومن هم عصب کشی می کنه هم پر میکنه. برای بقیه دندونات هم اگر شهرتون دانشکده دندانپزشکی داره برو با زیر یکی دوتومن استاد درست می کنه دانشجو نگاه می کنه

الحمد لله کما هو اهله
بعضی وقتا حتی اگه تکون نخوری همه چی برات جور میشه بعضی وقتام خودتو دور از جون بکشی هیچی تکون نمیخوره ...

بله موافقم

البته باید تلاش کرد ولی گاهی نمیشه

خود من چند تا کار توپ برام پیدا شد که یکیش عالی بود هم مربوط به رشته م بود هم حقوق و مزایای عالی داشت.چون راهم خیلی دور بود نشد برم.مسیرش حدود ۲.۵ ساعت رفت و ۲.۵ ساعت برگشت بود.

وای یاخدا۷ تومن عصب کشی؟؟؟

والا این کلینیک که رفتم اینطوری گفت.فردا از دکتر قبلیم میپریم بهت میگم جدیدا چقد شده.حس میکنم گرون گفت.ماه پیش همین دندونمو یه کلینیک دیگه گفت ۵۳۰۰.حالا یهو این میگه درمان ریشه میخواد و ۸ تومن😒

سلام. هفت تومن گه پول کمی نیست. برو یه دکتر دیگه با چهار تومن هم عصب کشی می کنه هم پر میکنه. برای بق ...

آره دفعه پیش یه جا دیگه همین دندونو گفت ۵۳۰۰

اینجا خیلی غلو کرد

فردا میرم دکتر قبلیم ویزیت کنه نظرشو بگه

کارشم دقیقه

رفتم تو رستوران کار کردم یه رستوران خیلی خوب که حقوقش به موقع و کافیه برو سرکار عزیزم عارت نیاد

عارم نمیاد اما دلم میخاد از شهرمون برم 

حس میکنم الان بمونم دوباره گیر میکنم همیشه 

دعام کن جونم که منم وضعم خوب شه