2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نه تو رابطه بودم نه کسیو به چیزی تبدیل کردم😂فقط از اخلاق و ارتباطاتتون بگو در چه حده میتونم راهن ...

از هم دوریم به شدت ادم سفتیه هیچ جوره ابراز علاقه نمیکنه ولی مثلا میگه تو خیلی دختر ارزشمند و خاصی و اینا ولی هیچی نمیگه از دوس داشتن 

از هم دوریم به شدت ادم سفتیه هیچ جوره ابراز علاقه نمیکنه ولی مثلا میگه تو خیلی دختر ارزشمند و خاصی و ...

خب چیکارته؟

اشنا یا همکلاسی؟

رشتش چیه؟

به چی علاقه داره؟

پسرا عشق فوتبالن

یکی دوتا استوری از تیم موردعلاقش بذار اگه میدونی

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
خب چیکارته؟اشنا یا همکلاسی؟رشتش چیه؟به چی علاقه داره؟پسرا عشق فوتبالنیکی دوتا استوری از تیم موردعلاق ...

آشنا اما یه شهر دیگس

اصلا فوتبال دوس نداره 🤦🏻‍♀️

ببین کلا ادم سختیه از این روش ها نمیشه پیش رفت 

فوق العاده مغروره

ایشون منو از کراش به رل تبدیل کردن😂 بعد من ایشونو از رل به شوهر تبدیل کردم

چه خوب من فقط بگه دوسم داره فردا شبش جشن عروسی رو برپا کردم 😂ولی مشکل اینه اصن هیچی نمیگه یعنی مگه میشه ادم انقدر سخت تازه کسی ام نیس تو زندگیش 

من نه مجازی دارم نه کراشم استفاده میکنه نه میبینمش نه اون منو میبینه فامیل هستیم همینقد شرایط برامون ...

چه بد منم اینستا ندارم فقط گهگاهی تو کانالش چیزی مینویسه من میخونم