2777
2789
عنوان

قد صد و هفتاد و پنج خیلی بلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 99 پست
من ۱۷۵ هستم اتفاقا با توجه به قد کوتاه اکثر ایرانی ها ما خیلی بلند محسوب میشیم

اره ایرانی ها کوتاهن چون متوسط قد زنا یادمه ۱۵۹ بود

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم ۱۸۰م این قد واسه خانم بلده خانم بین ۱۶۰تا ۱۶۵خوبع

180 هم برا آقایون متوسطه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
داداشای من یکیش ۱۹۰ یکیش ۱۸۶

منم یکیش ۱۹۰یکی دیگشون ۱۸۳ اون که ۱۸۳هست سربه سرش میزاریم کوتاهه انقد حرص میخوره😂

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
من پسرم ۱۸۰م این قد واسه خانم بلده خانم بین ۱۶۰تا ۱۶۵خوبع

من هەر امزاو ئەوینم و گەز گەز باڵا ئەکەم،،بژی ئیلام گیان

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
نه بابا از۱۶۸بلنده

نه عزیزم این واسه ایرانه که متوسط قد پایینه قد استاندارد مدلینگ تو دنیا واسه خانم ها همونه البته مدلینگ میگم منظورم در حد کت‌واک و مدلینگ حرفه ای مگرنه مدل عکاسی و اینا میشه شد کمتر از این 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

به نظر من که خوبه همه چی بهش میاد بپوشه قد بلند که معیار زیبایی هست

خب هرکس براساس قد خودش میگه 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
البته ک برای شما خانوم تا این حد خوبهچون مسلما خانوم های با این قد اقایون مد نظرشون۱۸۷ ب بالا هستن

۱۸۷اصلا داریم مگه😅😅😅میدونی چقدر میشه زیاد بلندم خوب نیست بخدا مرد ۱۸۰زنم ۱۶۵خوبه 

زن باید ظریف باشه اگه اندازه مرد باشه ک نمیشه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

به نظر من که خوبه همه چی بهش میاد بپوشه قد بلند که معیار زیبایی هست

بله عزیزم این قد اگه اندامت مناسب باشه قشنگه چون اگه خیلی لاغر باشی لق میزنع و دراز بچشم میاد اگه هم چاق باشه استایل مردونه و زمخت میشه و اون ظرافت زنانه رو نداره دیگه من خودم یک و شصت و هشتم بلندتر از اینو نمی‌پسندم دیگه 

بله عزیزم این قد اگه اندامت مناسب باشه قشنگه چون اگه خیلی لاغر باشی لق میزنع و دراز بچشم میاد اگه هم ...

بله عزیزم شما درست میگین ...اما خوب هر کسی یک سلیقه ای داره ...ایشالا همه تون سالم و سلامت باشین قد که مهم نیست🥰😘

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

180 هم برا آقایون متوسطه

ن خدایی قد پدر و برادر خودتون چقدره؟؟؟🙄🙄🙄۱۸۰والا کم نیستتتت اگه یکم تصور کنی زیاده

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

خوبم نیسد حالت خوبه چ میکنی

ممنونم مشغول زندگی ....راستی ازدواج کردی؟

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

۱۸۷اصلا داریم مگه😅😅😅میدونی چقدر میشه زیاد بلندم خوب نیست بخدا مرد ۱۸۰زنم ۱۶۵خوبه زن باید ظریف باش ...

بله ما کوردیم

داییم دوتا از عموهام ، پسرعمم و پسر عموم بالای ۱۸۷ هستن

اینجا قد بلند ی چیز عادی محسوب میشه

من با قد ۱۶۷ تو خانوادمون کوتاه محسوب میشم

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...