2777
2789
عنوان

اونایی که ناخواسته و یا همون اشتباهی باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 54 پست

سومی و چهارمی خدا خواسته بود

سومی چهار ماهه بودم فهمیدم ۲سال با دومی فاصلش بوددیگه یه هفته کارم گریه بود ولی شوهرم دوست داشت پسر باشه

چهارمی هم همون اوایل فهمیدم برام مهم نبود۱۰ سال با سومی فاصلش بود شوهرم یه هفته مریض شد هر شب میبردمش اورژانس🤣حتی قرص گرفت سقط کنم راضی نشدم خودشم دیگه پشیمون شد از سقط

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نصرالله کیه اشتباهی نه عزیزم ناخواسته

ناخواسته هم بگم بعضی عزیزان 

قورتم میده 

از ترس چی بگیم . 

قبلی رو با دستگاه باردار شدم . چکار کنیم ما زن های بیچاره

معجزه شکر گزاری...

ناخواسته هم بگم بعضی عزیزان قورتم میده از ترس چی بگیم . قبلی رو با دستگاه باردار شدم . چکار کنیم ما ...

اشکال نداره عزیزم به اون دوتا پای کوچولوش فکر کن لطیف مثه برگ‌گل میاد جوری نگاهت میکنه که جز تو کسی رو تو دنیا نداره و پناهش تویی

میاد میشه قند روزهای زندگیت

منم سومی رو ناخواسته باردار شدم .هر شب از ترس سزارین خوابم نمیبره.خیلی میترسم ضمن اینکه حوصله بچه دا ...

آخه عزیزم منم از طبیعی می ترسم 

شما هم از سزارین 

بخدا هیچ کدوم آسون و مفت نیست 

بچه منم الان سومی هست 

باور کن منم جلوگیری داشتم 

فقط قرص هام یادم رفت بهم ریخت

معجزه شکر گزاری...

وای افتضاح هستش فک کن ی دخترم کلاس اول هستش خیلی بده

😂😂😂خوبه که

من دختر اولم کلاس اول بود دومی ۲سال سومی خداخواسته بود تازه دنیا اومده بود یه پوستی ازم کنده شد😬😬😬

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آخه عزیزم منم از طبیعی می ترسم شما هم از سزارین بخدا هیچ کدوم آسون و مفت نیست بچه منم الان سومی هست ...

درکت میکنم.دوتا بچه قبلی چی هستن؟بزرگن؟من هیچ وقت به بچه سوم فکر هم نکردم 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪