2777
2789
عنوان

رفتارهمکارم واسم عجیب بود

157 بازدید | 5 پست

بچه ها من تازگی یه هفته اس یه شرکتی رفتم واسه کار بعد امروز مرخصی بودم ساعتی تابرسم شرکت ساعت شد۳اینطورا ،بعد جلوی در بادوتا دختردیگه ازیه واحددیگه وایستاده بودم که اثرانگشتمو ثبت کنن بعد یهویی یکی ازهمکارام اومد واسه اون دوتادختره شیرینی گرفت واسه من نگرفت😑بعدمنم اومدم نشستم سرجام دقیقا روبه روی منم میشینه یهو بعدچنددقیقه فکرکنم  سوپروایزرمون بهش گفته بود به این تعارف نکردی چون بلافاصله بعدحرف زدن بااون 

برگشت به من گفت عزیزم ببخشید من تعارف نکردم هواسم نبود اگه میخوری واست بیارم منم گفتم نه مرسی

ولی وایب خوبی نگرفتم به نظرتون حق دارم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری؟هر س جای هم وایستاده بودین ب اونا تعارف کرد و ب تو نکرد؟

آره بخدا منم تعجب کردم بعدخوب متوجه شد من نیستم ازصبح حالامن که اصلا دوست نداشتم و برم نمیذاشتم تازه رفتم خجالت میکشم ولی کلا عجیب بودبرام؛اون دفعه ام برگشت به یکی ازبچه ها گفت حقوق اینجام همچین تعریفی نداره بعد به من نگاه کرد پوزخندزدگفت ببخشیدا همشون خوبن ولی این یکی یکم عجیب غریبه واسم