2777
2789

واقعا فاز بعضی خانوما چیه ۴۰ سالگی بچه میارن 

بچه اول باشه موردی نداره ها اشتباه نشه یه وقت 

منظورم بچه دوم سوم‌ ب بعد هست 

یعنی طرف بعد ۴ تا بچه 

۴۰ سالگی بازم حامله میشه 

واقعا چرا هیچ فکر نمیکنین اون بچه گناه داره ظلمه ب اون بچه شما ۶۰ سالتونه ک اون بچه تازه ۲۰ سالگی اوج جوونیشه و یه مامان بابای پیر و بی انرژی داره 

تو رو خدا این کارو نکنین ...

من خودم قربانی این ماجرا هستم 

مامانم بعد ۶ تا بچه ۴۱ سالگی منو ب دنیا آورده . اصلا حلالش نمیکنم ... بار ها هم بهش گفتم این موضوع رو و ب خاطر ب دنیا اوردن خودم سرزنشش کردم 

تو جمع های فامیلی هم فک فامیلا همش بهم گفتن عهههههه تووو ... تو رو ک اصن مامان بابات نمیخاستن

حتی خاهر بزرگمم بهم گفت ک مامان بابا اصلا تو رو نمیخاستن و بچه ناخواسته بودی و میخاستیم تو رو سقط کنیم 😶😶😶😶😶😶 

خب دیگه خودت مهمان ناخونده بودی🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اتفاقا خداخواسته ها خواستنی تر هستن 

ولی کاملا حرفت رو قبول دارم

خودم ۳۴ یالگی چهارمی بچم ونیا اومد واقعا توانش رو ندارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عنوان یه خواهر هیچ فرقی در تساوی حقوق با دیگر ان نداری 

اون مسئله نوع تربیت در گفتمان و نحوه برخورد سایر خواهر برادراتون با شما هست که اصلا قابل قبول نیس و ارتباطی به سن و سال پدر و مادرتون نداره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
به عنوان یه خواهر هیچ فرقی در تساوی حقوق با دیگر ان نداری اون مسئله نوع تربیت در گفتمان و نحوه برخور ...

عزیزم  مادر من وقتی منو ب دنیا اورد 

بچه کوچیکش ۱۰ سالش بوده 

هم دختر داشته ، هم پسر داشته 

واقعا هر چی فکر میکنم هیچ دلیلی واسه ب وجود اومدن خودم پیدا نمکنم

میخاد بلرزه میخاد نه حقیقت همینه متاسفانه

شما چند نفر مد نظرته ازاونا ناراحتی!درسته !

اما چرا به افراد ۴۰ ساله میگی پیر!چرا ؟

یه افرادی هستند الان بالای ۴۰ ان و بنا به هزارتا مشکل ونازائی تا الان مادر نشدن!از جمله خواهرم...چرا تو دل مردم رو خالی میکنید

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود