2777
2789
عنوان

شوهرم تو سایت همسر یابی عضوه

122 بازدید | 13 پست

میگم چی شده شما بگید نظرتون رو .چندروز پیش دیدم تو برنامه بازار برنامه دوست یابی و اینارو سرچ کرده بود و دیده بود .بعد تو قسمت پیام های مسدود شده ی گوشیش این پیامارو دیدم(عکسشو میذارم ) که اسم سایتی که نوشته رو سرچ کردم دیدم سایت همسریابیه تو یکیش شماره شوهرمو زدم ببینم عضوه یا نه دیدم نیست بقیشون رو چک نکردم .از چندتا سایت با یه شماره پیام یه جور اومده سایتا مختلفه ولی همشون نوشتن پیام جدید داری و فلان.میگم شاید تو یه سایت عضو شده الان همش پیام تبلیغاتی میاد براش که تو بقیه سایت ها هم برو .

الان عکس پیامو میذارم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جیمیلشو چک کن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

برای منم میاد مثلا یبار اومده شما از خیابان فلان تو تهران خرید کردید این کد هدیه و تخفیف داریم در حالی که من اصلا اونجا نرفتم 

یکی دیگه هم بود. نوشته شما تو سایت فلان عضوید دنبال کفش بودید مدل های جدید داریم 

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
خودتو زیاد حساس نکن الکی

خب اول دیدم تو بازار سرچ کرده گفتم شاید از رو کنجکاوی بوده ولی دیدم آس ام آس اومده از طرف اون سایتا که نمی‌دونم تبلیغاتیه یا که عضو یکی از سایتا شده اون پیام تبلیغاتی می‌فرسته آخه برا من نمیاد ازین پیاما

خب اول دیدم تو بازار سرچ کرده گفتم شاید از رو کنجکاوی بوده ولی دیدم آس ام آس اومده از طرف اون سایتا ...

اگه تو بازارم سرچ کرده که دیگه احتمالا ثبت نام کزده چون این پیاما معمولا الکی برای کسی نمیاد ولی دلیل نمیشه کاری کرده باشه شاسد از سر کنجکاوی بوده

کاربر آقا