2777
2789
عنوان

اخلاق بد من

54 بازدید | 5 پست

سلام ‌..من دو هفته پیش با یکی از دوستام به مشکل خوردم ایشون تو اموزشکاه نقاشیش من و خیلی ازار و اذیت کرد و کلا ادم فوق العاده پررویی بود طوری که من از ازار و اذیت های ایشون دوسه روز زیر سرم بودم... روز اخر با دعوا اومدم بیرون ولی چون هنراموز داشت بیشتر اون چرت و پرت گفت من جوابش و ندادم که باز با پررویی ازم طلبکار بشه بعد اومدم خونه شب بهش پیام دادم جواب حرفاش و دادم.. و هردوسه روز با یاداوری کاراش حرص میخوردم و دوسه تا پیام میدم که میدونم اخلاق بدیه ..تو پیامم توهین و اینا نیست فقط درجواب کارایی که کرده مثلا گفتم این حرفی که زدی اینجوری نبوده یا پولم و خوردی یا یکی دومورد ازم فیلم گرفته بود گفتم فیلمای من و پاک کن حق نداشتی فیلم بگیری و‌‌از اونجایی که ایشون ادم خیلی پررویه میگم ممکنه با این پیام ها بره ازم شکایت کنه که براش مزاحمت ایجاد کردم؟ تو پیام بهش فحش ندادم و توهیتی نکردم فقط جواب حرفایی که بهم زده و رودررو نگفتم و دادم و بهش گفتم شاید مثلا از فلان اتفاق ناراحت بودی حسادت داشتی که اینجوری ادیتم کردی...

چقد اعتماد به نفست کمه

حتما اولا رو اعتماد ب نفست کار کن

دوما دولت اینقد بیکار نیس ب پیام عادی مردم یکی بره شکایت کنه😂😂اونقد قضیه های پیچیده و پرونده ها هستن ک بیا ببین وضعیت چجوره ب عقل جنم نمیرسه

چرا اینقد میترسی

اون پرروعه پس جوابشو محکم بده و از خودت دفاع کن.

چون ایشون ادم فوق العاده پررویی هست و خطرناک ..چندماه که پول کلاس نقاشی و دادم میگفت ندادی چندتا حرف دروع زده بود گفته بود نمیدونم فلان روز کلاست و نیومدی و مربیمون هزینه کلاس و از ما گرفت و حرفای دروعی که من اول فک میکردم یادش رفته بعد دیدم داره واقعا ازار و ادیت میکنه و چون من تو یه سری مسایل ازش برتری داشتم احتمال حسادت رو دادم و بهش گفتم بهت اعتماد کرده بودم ولی تو انگار از سرکارمون داشتی میسوختی و...

الان نگرانم ایشون با چنین سابقه ای من نباید باهاش درگیر بشم ادم خطرناکیه ممکنه ازم شکایت کنه؟ 

چون روز اخر من هرحرفی زد سکوت کردم باز نگه تو اومدی دعوا کردی محل کارم ابروم رفته و خسترت بده و..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد اعتماد به نفست کمهحتما اولا رو اعتماد ب نفست کار کندوما دولت اینقد بیکار نیس ب پیام عادی مردم یک ...

نمیدونم عزیزمشاید به اعتماد به نفس ربط داره ولی من راستش یه ادمیم که اسم و رسم دارم وخیلی خوشنام هستم تا حالا چنین مسایلی برام پیش نیومده بوده و گاهی ممکته شما با یه سری افراد غربتی و بیفرهنگ رو به رو بشی که برات دردسر درست کنند.. برای همین تاجایی که میتونی ازشون باید دوری کنی... البته قبول دارم من خیلی محافطه کار هستم و برای اینکه از تنش دوری کنم خیلی چیزارو تحمل میکنم که خوب نیست

خیلی از دعواهای بزرگ و..گاهی از مشکلات کوچیک پیش اومده اگه طرفت غربتی و سلیطه باسه ممکنه برات دردسر درست کنه

نمیدونم عزیزمشاید به اعتماد به نفس ربط داره ولی من راستش یه ادمیم که اسم و رسم دارم وخیلی خوشنام هست ...

منم مثل توعم

یه دوستم برام یه دردسرایی درست کرد هنوزم تاثیرش تو روانم مونده

چرا؟چون شجاع و شر نبودم.چون گناهی نداشتم ولی باز صدامو در نیاوردم ابروم بره 

منم مثل توعمیه دوستم برام یه دردسرایی درست کرد هنوزم تاثیرش تو روانم موندهچرا؟چون شجاع و شر نبودم.چو ...

دقیقا من تجربه کردم دربرابر این افراد نباید بترسی

من سرهمین دوستم چندبار پولای زیادی ازم گرفت... چون ساعت واراموزشگاهش با ساعت کارم هماهنگ بود با این کاراش میساختم ولی ایشون مرتب پرروتر و پررو تر شد حتی روز اخر میخواست پول دوسه ماه که پرداخت کردم و ازم بگیره میگفت نه تو دفترم ثبت نکردم من دیگه حلوش واستاوم واقعا بعصی وقتا میگی ولش کن ارزش نداره..بزار کوتاه بیام ولی میبینی باعث میشه برات مشکلات بزرگتر درست کنند 

ولی چون ادم مشکل داریه میگم حالا که به مولم رسیدم نباید پیام میدادم