2777
2789

بیست سالمه نمیتونم به مردم یه سلام احوال پرسی کنم الان همکار شوهرم میگه این دیگه چه سمی بود مثل احمقا فقط میگم سلام ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ارتباط اجتماعیم خیلی ضعیف بود الان به لطف همین روش یکم بهتر شدم ،تو هم امتحان کن

اره منم فهمیدم اگه ارتباط اجتماعیم خوب نباشه و نتونیم از حقم دفاع کنم دو کلمه حرف بزنم همه  سواستفاده میکنند برای همین کلی رو خودم کار کردم الان عالی آنقدر پروشدم دیگ 😂😂تا یکی رو میبینم سریع صمیمی میشم

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

اره منم فهمیدم اگه ارتباط اجتماعیم خوب نباشه و نتونیم از حقم دفاع کنم دو کلمه حرف بزنم همه سواستفاد ...

اره ولی من هنوز به این مرحله نرسیدم کسی بهم چپ بگه قفل میکنم هیچی نمیتونم بگم،خاک تو سرم واقعا

اره ولی من هنوز به این مرحله نرسیدم کسی بهم چپ بگه قفل میکنم هیچی نمیتونم بگم،خاک تو سرم واقعا

یک بار جواب بدی برات عادی میشه حسش آنقدر خوب هست واقعا اعتماد به نفس پیدا می‌کنی خیلی 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

یک بار جواب بدی برات عادی میشه حسش آنقدر خوب هست واقعا اعتماد به نفس پیدا می‌کنی خیلی

مشکل اینجاست هیچی تمیتونم بگم هیچ حرفی اون لحظه به ذهنم نمیرسه که بگم ،فکر میکنم از نوع تربیت خانوادم باشه و کلا تو این مرحله شرطی شدم

مشکل اینجاست هیچی تمیتونم بگم هیچ حرفی اون لحظه به ذهنم نمیرسه که بگم ،فکر میکنم از نوع تربیت خانواد ...

خوب اینارو با خودت تمرین کن یا مثلاً وقتی طرف حرفی نمیزنه اون لحظه یادت نمیاد ولی وقتی رفتی خونه فکر کن ببین چی میتونستی بگی که دفعه بعد اگه پیش اومد بگی دیگ به مرور زمان باور کن همه چی ناخودآگاه به ذهنت میاد تو گوگل هم سرچ کن شاید بدرد خورد من کلاس فن بیان هم رفتم یه مدت

خوب اینارو با خودت تمرین کن یا مثلاً وقتی طرف حرفی نمیزنه اون لحظه یادت نمیاد ولی وقتی رفتی خونه فکر ...

حرفی میزنه