2777
2789
عنوان

بسته مای لیدی تبلیغ نینی سایت🤍❄️

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 113 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسیاررر صحیح و بجا😂😂😂😂اتفاقا من‌شرکت‌شوتیز هم رفتم ثبت‌نام‌کردم منتظرم‌روز تولدم بستمو بیارن🤣🤣 ...

هاا شونیز هم کیسه پارچه ای میفرسته😂

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

بسیاررر صحیح و بجا😂😂😂😂اتفاقا من‌شرکت‌شوتیز هم رفتم ثبت‌نام‌کردم منتظرم‌روز تولدم بستمو بیارن🤣🤣 ...

وای برای من آوردنننن

من خیلی ذوق کردم هنوزم یه سری شکلاتاشو دارم

اون مشکی بزرگا ( بخدا اسمشو یادم نیست منحرف نشی😭) خیلی خوشمزننن

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

مرسی که از ذات مای لیدی پرده اندازی کردی

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
برات فرستاده؟؟؟نمیدونم چرا احساسم میگه اون‌نمیفدسته برا من

آره فرستاد

حدود صد تومن از محصولات خودشون🤭

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

وای برای من آوردننننمن خیلی ذوق کردم هنوزم یه سری شکلاتاشو دارماون مشکی بزرگا ( بخدا اسمشو یادم نیست ...

ببینم‌چیکار‌کردی ک اوردن

من‌تو سایت رفتم ، اسم و ادرس و شماره تماس و کد ملی و این‌چرت و پرتا رو دادم

گفت شرط اوردن‌فالو‌کردن شونیز هست

ادرس‌پیجمو دادم و فالو کردم الان ۲ ماهه

بنظرت میارن؟؟؟

امروز