2777
2789
نه قراره الکی بگم حرکت بچه کم شده کیسه ابم پاره شده معاینه که میکنن چجوریه؟ ممکنه امپول فشار بزنن ام ...

عزیزم میگن دعای زن باردار مستجاب میشه

میشه دعا کنی خدا به منم‌نی نی بده🥺

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

هیچ فقط برات سرم وصل میکنن 

اگه لازم باشه زایمان القا میکنن 

ظربان بچه رو چک میکنن

اگه لازم باشه خونگیری میکنن

و دهانه رحم و انقباظارو چک میکنن 

اصلا نترس بدون استرس برو 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه قراره الکی بگم حرکت بچه کم شده کیسه ابم پاره شده معاینه که میکنن چجوریه؟ ممکنه امپول فشار بزنن ام ...

عزیزم اگه قصد پزشکت اینه که سزارینت کنه دیگه آمپول و معاینه نداره

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ فقط برات سرم وصل میکنن اگه لازم باشه زایمان القا میکنن ظربان بچه رو چک میکنناگه لازم باشه خونگیر ...

بیمارستان دولتی اینجوریه؟ 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والاکاش قسمت بشه یه باردیگه برم اونجا. قشنگترین وبهترین خاطره عمرادم لحطه به دنیااومدن بچه است. قشنگترازاین نداریم

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

والاکاش قسمت بشه یه باردیگه برم اونجا. قشنگترین وبهترین خاطره عمرادم لحطه به دنیااومدن بچه است. قشنگ ...

بچه خودت؟ 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بخوابم تا صبح ماما ها اذیتم نمیکنن هی بیان معاینه کنن؟

مگه سزارینی نیستی؟؟؟ مس چرا باید اجازه بدی دستکاری کنننننن عجب اگه طبیعی هستی ی جیز

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین