2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم درازنشست برم

132 بازدید | 31 پست

حتی یه دراز نشستم نمیتونم برم چیکار کنم😐

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عضلاتت ضعیفه باید تقویت کنی

چجوری تقویت کنم؟

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
عضله های شکمت رو تقویت کن

چجوری

مگه همه باید دراز نشست برن؟؟

شکمم داره بزرگ میشه مجبورم

عضلاتت خشکه و با عضلاتت بازی نشده مخصوصا عضلات شکم منم اینطور بودم

چیکار باید کرد عزیزم 

چیکار کردی خودت

مگه همه باید دراز نشست برن؟؟

من مجبور بودم اون موقع ها برای مدرسه برم مجبور شدم همون موقع با عضلات شکمم کار کنم هنوز بعد پنج سال بعد مدرسه و دانشجو شدن تازه یاد گرفتم مدرسه مجبورت می‌کنه برای امتحان ورزش اخ من چقدر حرص می خوردم😂

اگه میخوای شکم اب کنی دراز نشست نرو برای کمر ضرر داره ، دو تا حرکت هست نمیدونم اسمش چیه انگار داری دو درجا میزنی پا بالا میاد شکم حرکت میکنه ، قشنگ اب میکنه من امتحان کردم

تو گوگل بزن نرمش برای اب کردن شکم

چیکار باید کرد عزیزم چیکار کردی خودت

بدنسازی برو ورزش 

به یه ستون محکم طناب ببند دستتو بگیره به طناب به کمک اون باهاش بلند شو بعدش کم کم عادت می‌کنی بدون کمکی بلند شی

البته خیلی به شکمت فشار نیار اولا درد میگیره