2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5019 بازدید | 171 پست
معلوم میشه دل خوشی از شوهره نداره که مریضی و مرگش براش اهمیتی نداره... از الان مرده بیچاره رو کفن کر ...

بقران پدرشوهرم ادم خوبیه ولی دریغ ازینکه یه روزاین غصه شوهرشوبخوره فقط میگه من تنهامیشم تنهامیترسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا هم ازفامیلای مادرشوهرم مسن تر وباکلی مریضی تنها زندگی میکنن ولی مادرشوهرمن فقط ادا اطفاره فقط م ...

ببین ی نفر خوب راهنمایی کرد دیگه گفت به همسرت بگو ی ساختمون باشید که طبقات جدا باشه یا دو خونه تو ی کوچه . راه حل سوم ازدواج مادرش

چقدر بی درکی معلومه همچین جوابی میگیری خیلی غیر مستقیم با حرفت باباشو جلوش خاک کردی خودت باشی چه جوا ...

نگاه اگه شوهرم تحت فشاره چرااین همه مامانش باباشوخاک کرده ویباربفکرش نیس چرا کوچکترین حرفی به مامانش نگفته ححتی نمیگه مثلااینجوری نگو عمردست خداس چرابه من بگه اونم این حرفو

عزیزم شما چقدر بی درک هستین الان وضعیت روحی همسرت خوب نیست سر موقع باهاش حرف بزن اما من اگر مادر شوه ...

کار هرکسی نیست 

منم رابطه ام با مادر شوهرم خوبه ولی عمرا بتونم ی روز ی جا باهاش زندگی کنم ..

بابا هم ازفامیلای مادرشوهرم مسن تر وباکلی مریضی تنها زندگی میکنن ولی مادرشوهرمن فقط ادا اطفاره فقط م ...

نمیخواد نگران باشی. 

حالا یه چیزی میشه. 

حالا پدرشوهرت شاید معجزه شد. خوب شد. 

ولی اگر مادرشوهرت اومد خونتون. تو هم پدرت را بیار. 

ببین شوهرت قبول میکنه. 

حالا بزارین بنده خدا سرشو بزاره زمین بعد صحبت کنین

منم همینو میگم هنوز بیچاره در قید حیاته 

اصلا کی از فردای خودش خبر داره ؟

مادربرزگ من همش میگفت اگه شوهرم بمیره چی کارکنم ؟

بیچاره خودش زودتر فوت کرد 

نگاه اگه شوهرم تحت فشاره چرااین همه مامانش باباشوخاک کرده ویباربفکرش نیس چرا کوچکترین حرفی به مامانش ...

عزیزم هنوز یه هفته گذشته صبوری کن 

بالاخره از دست غر غرای مادرش خسته میشه 

عزیزم شما چقدر بی درک هستین الان وضعیت روحی همسرت خوب نیست سر موقع باهاش حرف بزن اما من اگر مادر شوه ...

بعضیا زبان تند و تیزی دارن که از چاقو بدتره 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بقران ازمن سرحال ترو تروفرز تره

میفهمم چی میگی... الان شوهرت ناراحته تحت فشاره چیزی بهش نگو... بگو قدم مادرت رو چشم... مادرشوهرت اومد دست به سیاه سفید نزن بگو غذا درست کن ظرف بشور خونه رو تمیز کن... باهاش حرف نزن محلش نده میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

ببین ی نفر خوب راهنمایی کرد دیگه گفت به همسرت بگو ی ساختمون باشید که طبقات جدا باشه یا دو خونه تو ی ...

مادرش که ازدواج نمیکنه بعدم میگم مامانش گریه میکنه میگه پسرم من روزم میترسم تنهاباشم چه برسه به شب.... ببین اخه چطورمعزشوهرموخورده این حتی به دوطبقه هم قبول نمیکنه فقط میخادبیاد توخونه کنارمن بشینه

کار هرکسی نیست منم رابطه ام با مادر شوهرم خوبه ولی عمرا بتونم ی روز ی جا باهاش زندگی کنم ..

خب می‌تونه ی خونه دوطبقه بگیرن باهم تو ی ساختمون زندگی کنند اون خانوم هم اگر بچه ای نداره خب حق داره بخدا

نگاه اگه شوهرم تحت فشاره چرااین همه مامانش باباشوخاک کرده ویباربفکرش نیس چرا کوچکترین حرفی به مامانش ...

اون شوهرشه هر چی بگه معلومه که این جواب نمیده 

همه اینجورین الان شما در آینده راجب شوهرت هر حرفی بزنی قطعا بچت دخالت نمیکنه ..

جایگاه تو باید بدونی عزیزم 

میفهمم چی میگی... الان شوهرت ناراحته تحت فشاره چیزی بهش نگو... بگو قدم مادرت رو چشم... مادرشوهرت اوم ...

میگم که من اگر بی محلی فراوونم کنم اصلابه فحش ببندمش نمیزاره بره هیچوقت مثل کسی که خودسوبه خواب زدا