2777
2789
عنوان

عفونت قلب چطور تشخیص داده میشه

26 بازدید | 4 پست

من یه هفتس درد تیزوشدییید موقع دراز کشیدن روکمر،ب پهلوی چپ ک ازدردنمیتونم اصلا بشم،دردشدید موقع تنفس،سرفه وخمیازه دارم ب پشتم میزنه 

نوار وآزمایش خون گفتن خوبه اکونرفتم

از ریه میتونه باشه آخه سرفه ندارم

چنوق پیش دندونولثم عفونت شدیدکرد هنوزم عفونت داره ترسیدم عفونت رفته باشه سمت قلب

نمیدونم کاربری چندممه😂
نه بابا جناییش نکن،عفون دندونت رو با قرص باید از بین ببری نشد برو دکتر آمپول فک کنم بنویسه میزنی عفو ...

الان مشکل من عفونت دندون نیس درد شدیدیه ک یه هفتس تو کتف قفسه سینه دست چپ وگردن دارم دوروزه نتونستم ب پهلوی چپ برگردم ازدرد

نمیدونم کاربری چندممه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان مشکل من عفونت دندون نیس درد شدیدیه ک یه هفتس تو کتف قفسه سینه دست چپ وگردن دارم دوروزه نتونستم ...

درسته ولی دور از جونت عفونت توی خون و قلب بره فک کنم تب و لرز از علائمشه حتما،اگه تو آزمایش خونت چیز مشکوکی نبوده پس اونجوری پیشرفت نکرده چون تو آزمایش خون معلوم میشه،ولی خب حالا که اینقدر نگرانی حتما دکتر برو

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته ولی دور از جونت عفونت توی خون و قلب بره فک کنم تب و لرز از علائمشه حتما،اگه تو آزمایش خونت چیز ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

آره اینکه دردم خوب نمیشه

اصلا وابدا نمیتونم حتی کمی ب سمت چپ برگردم

واقعا نگرانم

نمیدونم کاربری چندممه😂