2777
2789
عنوان

میشه بیاید یکم ارومم کنید

69 بازدید | 8 پست

همتون میگید مرد وفادار وجود نداره ... اکثرا پنهان کارن ... 

توی جامعه میبینم چقد همه چی ریخته بهم

خدا میدونه چقد استرس دارممممم

منظورم این نیست که چیزی از شوهرم دیده باشم 

بارها گفتم و خودشم میدونه در مورد این مسئله هیچ جای بخششی نیست و میدونه چقد حساسم .. اما چندروزه از یکی دوتا از همکارای مردم چیزایی دیذممم که خیلی بهمم ریخته حالم بده ...

چکار کنم اروم شم شما چطور اعتماد میکنید به شوهرتون ؟؟؟؟ شما چکار میکنید چرا من نمیتونم اروم شم 

رها کن،تا وقتی اتفاقی نیوفتاده زندگیتو بکن و با تصور اتفاقی که ممکنه هیچوقت واسه تو نیوفته زندگیتو تلخ نکن.همین افکارت ممکنه شرایط زندگی رو به سمتی ببره که آخرش همسرت خیانت کنه.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ممکنه هیچ وقت برام این اتفاق نیفته ؟

بله اینهمه زوج که زندگی پایدار دارن از مریخ اومدن مگه؟

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

اي بابا عزيزم گنه كرد در بلخ اسكندري به شوشتر زدن گردن مهتري . يعني دورو برتون مرداي خوب ندارين؟ چرا ب اونا نگاه نميكني وقتي تمركزتو ميدي به اون بدا مثل اونا هي كائنات نمونه مياره ببيني كلا اين قضيه رو بيخيال شو الان زنا بيشتر خيانت ميكنن والا من انقدر مرد خوب دورو برم هست ازين نمونه ها نديدم شمام تمركزتو بزار رو خوبيا تا همونا هي بياد جلو چشمت بقول معروف موج راديو تو تنظيم كردي روي اون موضوع بخاطر همينه زياد ميبيني

اي بابا عزيزم گنه كرد در بلخ اسكندري به شوشتر زدن گردن مهتري . يعني دورو برتون مرداي خوب ندارين؟ چرا ...

درست میگید حق با شماست ... به خدا همه تو همین نی نی سایت هی منفی گفتن کلی بهم ریختم 

کامنت شما و خانم قبل شما ارومم کرد ... خیر ببینید ... 

درست میگید حق با شماست ... به خدا همه تو همین نی نی سایت هی منفی گفتن کلی بهم ریختم کامنت شما و خانم ...

قربونت  🌹🌹بخدا يكي اينستا و يكي ني ني سايت تماما انگار انرژي شيطاني داره هرجا نا اميدت كردو استرس انداخت ب جونت و از قتلُ غارتُ تجاوزو خيانت گفت بدون اونجا خبري از خدا نيست من خيلي وقته اينستا ندارم اين ني ني سايتم نميدونم چيكار كنم ديگه كلا نداشته باشم  ببين خيليا اينجا ميان دروغ ميبافن نميدونم چي بهشون ميرسه اصلاگوش ندين سعي كنيد اينجور جاها نياين منم نميدونم چطوري اين اكانت از ريشه بزنم بره