2777
2789

بچه ها من طلسم جادوی سیاه ومرگ واینا نمیخام که بگن جن میاره من فقط گره گشایی میخام گره افتاده تو زندگیم با چله وختم هم هیچی نشد بنظرتون اگه برم سمت دعاوطلسم گره گشایی حل میشه؟کسی نتیجه دیده؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

ن نمیشه من خیلی خرج کردم نشد که نشد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که نتیجه گرفتیم فقط دعانویست باید خوب باشه نه هر کی یک چفیه بست به سرش و با بسم الله الرحمن ا ...

شماره دعانویست بده خیرببینی کمکم کن

شماره دعانویست بده خیرببینی کمکم کن

من شماره ندارم عزیز من قبلا رفتم تو سبزوار یک دعانویس بود چند تا ورد به یک آب خوند ،آب به تموم خوردن افتاد اونو خوردم بعد از اون مشکلم حل شد ،من شماره ای ازش ندارم قضیه مال شش ساله قبل هست ،منظورم این بود دعانویس خوب باید پیدا کنی نه این کلاهبرداران 

من شماره ندارم عزیز من قبلا رفتم تو سبزوار یک دعانویس بود چند تا ورد به یک آب خوند ،آب به تموم خوردن ...

یه دعانویس توی تلگرام کانال داره تیک ابی هم داره اسمش نوشته سادات بنظرت اینا راستن؟

یه دعانویس توی تلگرام کانال داره تیک ابی هم داره اسمش نوشته سادات بنظرت اینا راستن؟

نه عزیزم اونایی که تو تلگرامم کلاهبردارن،دعا نویس خوب تو تلگرام نیست متأسفانه،مگر اینکه شانست بگیره یک خوب پیدا کنی 

نه عزیزم اونایی که تو تلگرامم کلاهبردارن،دعا نویس خوب تو تلگرام نیست متأسفانه،مگر اینکه شانست بگیره ...

گفتمش یه سرکتاب برام بردارگفت۲۰۰تومن میشه گفتم اگه ممکنه الان۱۰۰دارم بفرستم دیگه جوابم نداد

همش دروغن هر کی میگه اثر داره شاید اثرش براش موقتی بود

همون نماز و قرآن مرتب بخون بهتره جادو خیلی سنگینی میاره همه میگن 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...