بنده های خیلی خوب خدا خیلی سختی میکشن دوره ای از زندگیشون؟ وگرنه فرقشون با ادمای عادی چیبود اگه زندگیشون مثل بقیه بود… میشدن مثل ادمای معمولی
نظرتون بگید
فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
اینکه بنده های خوب سختی میشن هم ی تفکر کلیشه ای ک تو جامعه فقر پرور ما جا افتاده
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همه اون سختی رو دارن کسی خوبه که بعد این سختی بد نشه
این چه حرفیه یکی از 6 سالگی پدرش رو از دست میده تو سختی بزرگ میشه و کسی که از اول تو پر قو بوده برابره؟
entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
من ب این چیزا اعتقادی ندارمهرکی خودشه و شانسشادم خوب خوشبخت زیاد داریمادم خوب بدبختم زیاد داریماینک ...
سختی من از نظر فقر نیست خیلی چیزای دیگه به سختی مربوط میشن کسی که فقیر و گشنه هست معزش اصلا کار نمیکنه خوب نمیتونه فکر کنه
فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
همه اون سختی رو ندارن یکی زندگیش کابوسه کابوس یکی دیگ همه چی رقیق تره براش
entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
سختی من از نظر فقر نیست خیلی چیزای دیگه به سختی مربوط میشن کسی که فقیر و گشنه هست معزش اصلا کار نمیک ...
منم منظورم صرفا فقر نبود ولی فقر عم ی بخشش هست
جامعه ما کلا داره بدبخت بیچاره هارو خوب نشون میده تا مردم رو راضی نگاه داره
این تفکرات هم تبلیغات این جامعه هست
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
خب میگم هر کی تو زندگیش یه سختی رو داره ! و خوب و بد بودن آدما بستگی به این داره رفتارشون بعد اون سخ ...
خب منم دارم میگم انگار راه خوب بودن واسه یسری راحت تره و استارتر سوالش این بود که خب چرا اینطوره ،وگرنه بله همه دارن ولی چرا یکی کمتر یکی بیشتر.