2777
2789

یعنی برای همیشه میمونه؟؟؟ 

ما رفتیم سم کشاورزی خریدیم فروشنده بزور بهمون داد گفت مسموم میشید 

اما مهم نیست بمیرمم نباید این سوسکا تو خونم بمونن 

فقط بهم امید بدید که این سوسکا از بین میرن😓

ـ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان ک سرماست یجوری بساز 

تا عید خونه تکونی کامل کن و همه چی رو بشور و خونه رو هم بشور و سم بریز زیر فرشها و راهرو وردی و حمام و هرجا ک فک میکنی باشه

من بیچاره تازه عروس بودم سال دوم ک خونه تکونی کامل کردم و همه چی رو شستم بعدش خونم با سوسک یکی شده بود یعنی همه جا پر از بچه سوسک بود من فقط سم زدم و تمیز نکردم تا خوب جمع شدن و مردن بعد دوباره شستم ک جایی تخم ریزی نکرده باشن

معلومه که میرن من بشدت از سوسک میترسم چند سال پیش تک و توک تو اشپزخونه و دسشویی میدیدم سکته میکردم یبار دلو به دریا زدم اوردم از این پیف پافا زدم به خیال خودم الان میمیرن اون دو سه تا😑 چشمت روز بد نبینه عین مور و ملخ ریختن بیرون 😳😳 منو میگی مرررررررردم ، اینا کجا بودن پس

هیچی دیگه شوهرم اومد من لباس پوشیدم رفتم بیرون شوهرم کل خونه رو پودر ریخت همه جارو حتی گفتم داخل کابینتا و ظرفاو زیر فرش و.. رو پر کن فقط اینا برن بعدا خودم میشورمشون ، بعدش کامن زد یه عالمه به همه جا ، دوباره یدونه پیف پافو کامل خالی کرد تو خونه 

بعد رفتیم خونه مادرشوهرم ، فردا برگشتیم چشمت روز بد نبینه انقدددددد سوسک مرده بود تو خونه الانم یادم میفته مور مور میشم که من چجوری با اینا زندگی میکردم 

ولی خداروشکر همون شد الان ۶ ۷ سال گذشته خداروشکر یدونه هم نداریم ، هر ماهم همه جارو کامن میزنم

🤍🌱

خونه قبلیمون خیلی قدیمی بود اونقدر که کابینتاشم فلزی بود

کابینتاشو باز کردیم بردیم تو حموم شستیم فهمیدیم منشا شون از پشت کابینتا بوده 

یه عالمه سم هم زدیم 

باید کل آشپزخونه اتو بریزی بیرون سم بزنی دوباره بعد چند وقت یه سم دیگه بزنی تا تخم هاشون هم بمیرن