2777
2789

مثلا اگه قرار باشه با یه شماره یا اکانت فیک بهش پیام بدید چی میگید که نفهمه شما کی هستید و بهش نزدیک بشید تا ببینید چیکار میکنه

عزیزم چرا باید اینکارو کنی؟وقتی به کسی شک داری چرا باهاش بمونی؟و اگه دوستش داری چرا امتحانش کنی؟یه درصد فکر کن چیزی گفت باعث ناراحتیت شد...دوست داری رابطتت خراب بشه از دستش بدی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرا باید اینکارو کنی؟وقتی به کسی شک داری چرا باهاش بمونی؟و اگه دوستش داری چرا امتحانش کنی؟یه د ...

جدا نمیشه

یبار کات کردم ولی چنان گریه و ناله و فغان راه انداخت که منم همراهش های های گریه میکردم.

ولی با برگشتنم رابطه مون هیچ تغییری نکرده و با سرد شدن هوا اون سرد ار میشه.

دوست دارم بدونم با کی طرفم

این همه طرف پای عشق نشستم یا سرگرمی یه ادم لاشی بودم.

خب بگو چیکار کردی چجورییی

اونموقع شبکه اجتماعی نبود 

با شماره ی ناشناس با پیامک تحریکش کردم 

من قصدم جدایی بود فقط میخواستم ازش مدرک داشته باشم و با خیال راحت جدا بشم و ای کاش و اما و اگری تو ذهنم نمونه

شوهر عقدیم بود ، ازش جدا شدم 

خیلی راحت میشه مردا رو امتحان کرد بدون اینکه بفهمن ولی من نمیتونم یاد بدم میترسم باعث جدایی بشم