2777
2789
عنوان

یه چیزی تو دیوار فروختم بیاین با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 36 پست
میگم یادم نبوده بعد هم قبول کردم ضررشو بدمالان میبینم اصلا لاک‌نیست انگارآب اناره بنظر خودممخب اونم ...

اگ آب انار بود میرفت دختر خودم ریخته بود ولی اگ لاک باشه نمیره خودتم ک قبول داری لاک ریختی ی بخشی پولشو بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما یه موکت داشتیم استفاده نشده 

بعد از نمیدونم چندماه اومدیم برش بزنیم تو اشپزخونه بندازیم .. دیدم پشتش یه چیزیه که از قبل تو مغازه اینطوری بود .. منم وسواس گفتم بدیم بشورن بعد بندازیم 

کل موکت هم خودم قشنگ برش زدم و جارو کردم 

دادیم قالیشویی ، وقتی شستن و همسرم اوردش بازش کردم دیدم این که سرخ شده ( موکت طوسی سرخ شده بود ) انگار که وایتکس و اینا روش ریخته باشن یا نمیدونم زیادی نور خورده باشه .. 

رفتیم گفتیم موکت مارو خراب کردید نو نو بود .. میگفتن نه شما قبلا استفاده ش کردید حتما .. گفتم همین چند روز قبل من برش زدم بخاطر این لکه پشتش من دادم بشورید .. 

حتی اون تیکه ای که تو راهرو انداخته بودیم بعد چندماه هنوز طوسی طوسی بوده بدون ایراد .. عکسشم نشون دادم :/

رفتم ببینم چ موادی میزنن موقع شستشو ، وایتکس پیدا نکردم .. 

ب هرحال هرچی که بود بعد شستشو رنگش رفته بود .. 

من که اون موکتو ننداختم دادیم پدرشوهرم .. رفتیم یکی دیگه گرفتیم 😬

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اگ آب انار بود میرفت دختر خودم ریخته بود ولی اگ لاک باشه نمیره خودتم ک قبول داری لاک ریختی ی بخشی پو ...

خب منم همینو میگم میگم پولتو میدم یه مقدار فقط سوالم اینه 

میگم لاک باشه اینجوری میشه ؟؟؟؟

چرا اینقدر پخش شده؟؟؟؟

آره تعجب منم از همینه

شبیه رد اب اناره

اخه قبلا همسرم لباس روشنش اناری شده بود پاک نمیشد کامل 

شما قبلا روش انار خورده بودید یانه؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آره انار آرهخب پاک نمیشه یعنی؟

شاید باید بده پتوشویی 🏃🏻 

اگر لاک باشه دست بزنه معلومه چون سفته