2777
2789
عنوان

همه بهم میگم شدیدا زیبایی ولی خودم باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست
من نه زشتم نه زیبامتاسفانه تازگیا نمیتونم تو ایینه هم نگا کنم😔😔😔😔

کسی اینجوری هست؟

استارتر تو چطور؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا درسته

پس به جای تاپیک زدن و افکار مسموم و ... 

بهتره شرایط تراپیست رفتن رو اوک کنی 

در مورد این مشکلاتت با فکر کردن و .. هیچی درست نمیشه و هر روز بیشتر اذیت میشی 

این مشکلی که الان داری الان شاید هیچ آسیبی وارد نکنه بهت و فقط در حد همین اذیت ها باشه که همینا هم کم چیزی نیست 

ولی این احساس ها هر بار هورمونی رو درونت ترشح می‌کنه که به مرور زمان میبینی پوستت آسیب دیده 

زیر چشمت گود میشه 

کلا بدنت بهم می‌ریزه 

الان اصلا نگران نباش اینا زمانی اتفاق می‌افته که چند سال بگذره و تو هیچ کاری نکنی و بخوای از این حس ها فقط فرار کنی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یعنی زشتم میکنه؟تراپی نمیتونم فعلا برم عزیزم

هر نوع احساس بد و منفی روی بدن انسان تاثیر می‌ذاره! 

یک روزه موهای یه آدم سفید نمیشه از غم و اندوه یا هر سختی  که باعث حرص خوردن و حال بده !

احساسات منفی به مرور زمان روی بدن انسان و ظاهر انسان تاثیر میذاره 

تراپی نمیتونی بری 

شروع کن به کتاب خوندن و تقویت خودت و آگاهی خودت 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

هر نوع احساس بد و منفی روی بدن انسان تاثیر می‌ذاره! یک روزه موهای یه آدم سفید نمیشه از غم و اندوه یا ...

میشه کتاب معرفی کنید

چون من حتی نمیتونم تو ایینه خودمو نگا کنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
میشه کتاب معرفی کنیدچون من حتی نمیتونم تو ایینه خودمو نگا کنم

یکی از کتاب های قشنگی که هست برای اعتماد به نفس ! 

اول عاشق خودت باش! 

ولی برنامه کتاب راه رو اگر نصب کنی یا وارد سایتش بشی 

تقسیم بندی خوبی داره میتونی برای اعتماد به نفس کتاب انتخاب کنی 

هم توضیحات کتاب هستش 

هم نظرات کاربرانی که خوندن هم نوشته 

این مدلی میتونی کتاب خوبی رو انتخاب کنی !