2777
2789

برای ازدواج نه البته کلا اشنایی اولیه بعد بنده خدا روزی سه شیفت سرکاره توی سه جا از صبح تا شب شیفته بعضی وقتا میشه فقط اخر شب پیام میدیم بعضی وقتا چندتا ظهرا بنظرتون کلا باید توقعی نداشته باشم چون حجم کاریش زیاده یا باید بیشتر ازین حرفا پی ام بده 

بهت نگفته تا چه زمانی این مدلی قرارع کار کنه؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا که همین منواله چی بگم والا

خوب ازش بپرس چند وقت دیگه قرارع این مدلی کار کنی! ؟ 

این که سخت تلاش می‌کنه برای آینده اوکیه 

ولی اشتباه کرده که یکی رو وارد زندگیش کرده مگر این که به زودی تایم خالی برای خودش اوک کنه و تایم کاریش رو بیاره پایین ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

خوب ازش بپرس چند وقت دیگه قرارع این مدلی کار کنی! ؟ این که سخت تلاش می‌کنه برای آینده اوکیه ولی اشتب ...

اره سخته اینجوری اصلا تایمی واسه رابطه نمیمونه دو شیفت هم بره خوبه باز باید صحبت کنم باهاش

۳۰ سالمه والا فعلا که چند روزه تازه ولی انگار پسر بدی نیس فقط همش سرکاره صبح تا شب

چجوری آشنا شدین؟ مت 21 سالمه بابام میگه یکی ازت خوشش اومده تو یکی دوماه آینده همو ببینین هنوز دانشجوام موندم چیکار کنم میگه مورد خوبیه 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

اره سخته اینجوری اصلا تایمی واسه رابطه نمیمونه دو شیفت هم بره خوبه باز باید صحبت کنم باهاش

شرایطش رو باید اوک کن بعد وارد رابطه آشنایی و .. با تو بشه ! 

قرار نیست همین اول کار تو بخوای خیلی زیاد مراعات کنی 

رابطه چند ساله نیست که عاشق باشی و بخوای به پاس بمونی 

پس وقتی الان بخوای بیشتر از حد معمول رعایتش منی 

فقط یه معنی میده 

اونم اینه که : ببخشیدا ( دنبال شوهر بودی و راضی ام حتی اگر نباشی و هر جور میخوای باش ، فقط باش و آشنا بشیم و ..) 

چون هیچ تعهد و هیچ عشق و عاشقی نیست 

پس حق توئه که تایم مناسب رو برای تو قرار بده 

اگر قرار نمی‌ده باید اعتراض کنی چون ارزش خودت رو باید حفظ کنی از همین ابتدا متوجه این موضوع باید بشه 

الان کوتاه بیای چهاز روز دیگه تو زندگی هر چی بشه میخواد بگه سر کارم سر کارم 

یک زن فقط پول و کار و .. نمی‌خواد 

زندگی و .. میخواد

این آینده ی احتمالی بود که الان میتونی جلوش رو بگیری ! 

یا تصمیم درست بگیری 

شرایطش رو باید اوک کن بعد وارد رابطه آشنایی و .. با تو بشه ! قرار نیست همین اول کار تو بخوای خیلی زی ...

بله عزیزم درسته چون الان چند روز اول اشناییه باهاش خیلی جدی صحبت نکردم در این مورد گفتم یه مدت بگذره ببینیم باید چی بشه