2777
2789
عنوان

نظر شما چیه خانما جواب شوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همسرم قبلا شدید محبت میکرد از وقتی یچه دومموک دنیا اومد کلا عوض شدمحبتش کم شد واسه همین حس کبمود ...

شاید مشغله کاری زیاد داره ولی بهتره یه روزی باهاش صحبت کنی ممکنه از چیزی یا جایی ناراحت باشه 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

شوهرشه ها😐🤦🏻‍♀️ینی چی گدایی نکن بهتره باهاش صحبت کنه و بگه من انتظار دارم بیشتر بهم محبت کنی

بخون چی نوشته

میگه بارها بهش نشون دادم دنبال توجهشم

خب شوهرش باشه ادم باید همیشه فاصله شو حفظ کنه تا عزیز بمونه 

اینکه بره هی بگه ب من محبت کن و فلان بیشتر شوهرش زده میشه 

بعدشم کاری ک با گفتن انجام بده ارزشی نداره 

عشقو گدایی نکن خودتو سرگرم کن صبر کن اون بیاد طرفت همیشههر جورم رفتار میکنه توم همونجوری باش بیشتر ن ...

از قضا قبلا محبت میکرد منم میکردم اون سرد شد منم سرد شدم کلا دیگه از هم دور شدیم 😐

نمیدونم قبلا شدید محبت میکرد دوست دارم از زبونش نمی فتاد ولی الان خیلی عوص شدل

شاید  حس کرده تو نسبت بهش بی توجهی

گفتی بعد بچه دوم اینجوری شده اره؟ 

خب یکم فکر کن اون دوران تو اخلاقت عوض نشده؟ 

چمیدونم مثلا ممکنه درگیر بچه شدی یادت رفتش و.... 

بخون چی نوشتهمیگه بارها بهش نشون دادم دنبال توجهشمخب شوهرش باشه ادم باید همیشه فاصله شو حفظ کنه تا ع ...

عزیزم من مستقیم بهش نگفتم بهم محبت کن فقط نشون دادم که دوست دارم بهم توجه کنه ففط حرفش این بود من کارم دغدغم زیاده

بخون چی نوشتهمیگه بارها بهش نشون دادم دنبال توجهشمخب شوهرش باشه ادم باید همیشه فاصله شو حفظ کنه تا ع ...

اره خب حرفتم درسته ولی اگه هردو از هم دور بشن رابطشون کلا از هم میپاشه برا همین میگم کلا لازمه باهم صحبت کنن اصلا ببینه چرا شوهرش اینطوره

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

بخدا شماها ناشکرید خیلی والا از ما نه تبریکی تو کار بوده نه کادویی از نظرش روز زن نیس بعد من میخام ب ...

شوهر من انصافا خوبه ولی نقطه محبتش به ادم خیلی ضعیف هست وگرنه نه خسیس هست نه رفیق باز نه چشم چرون نه شکاک نه هیچی مرد خوبیه ولی یکم تند مزاجه و محبت و توجهش به ادم کمه سرده قبلا عالی بود الان سرده

شاید حس کرده تو نسبت بهش بی توجهیگفتی بعد بچه دوم اینجوری شده اره؟ خب یکم فکر کن اون دوران تو اخلاق ...

من که کلا تو بارداری شیردهی افسردگی داشتم خودم فراموش کرده بودم الان کمی حالم بهتر شده اونم سر پسر دومم کارش رو توسعه داد

یابا یادش بود هزار بار خودم یادگاوری کردم که برا مادرا کارت هدیه بیاری شبش فراموش کرده بود گفت طهر م ...

عع پس خودتون گفته بودین

ولی حقم دارین چون به عنوان هدیه پول داده ادم انتظار داره بگع روزت مبارک یچیزی🚶🏻‍♀️