2777
2789
عنوان

بنظرتون این تاپیک واگیه یا کیکه

95 بازدید | 13 پست

بخدا خودم روم نمیشه بیشترز از چار روز خونه مامانم بمونم..

اخه مگه میشه🙄😂

ینی یه زن انقدر بی زبونه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

لینکشو بذار

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
لینکشو بذار

تو پر بازدیده

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورش سخته خیلی 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

کاربریش جدیده پس نه

اره😅

الکیه بابا یک هفته اس میگه شوهرش داره از سفر میاد 

هرمی ام میپرسه شوهرت اومد جوابشو نمیده

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
الکیه بابا یک هفته اس میگه شوهرش داره از سفر میاد هرمی ام میپرسه شوهرت اومد جوابشو نمیده

هر کی

تو کامتتش گذاشتم که تاپیکش چرته محضه 

احتمالا یه دانش آموز از فرصته فرجه امتحانات استفاده کرده پلاس شده تو نی نی سایت 😂

از تاریخ عضویتش معلومه

تمام پاسخهاش متناقض 👺

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
تو کامتتش گذاشتم که تاپیکش چرته محضه احتمالا یه دانش آموز از فرصته فرجه امتحانات استفاده کرده پلاس ش ...

🤣🤣🤣

خود فرد پشت اکانت مهم نیست کیه 

چیزی که تاسف آوره احساساتی هست که توی کامنت هدر دادن 

صاحب امتیاز سایت باید یه فکری به حال این دلقک بازیا بکنه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

دانش آموزا نسل جدید  یک جانورایی شدن که اصلا نمیتونی واقعیتشون بفهمی 

همشون تمام دروازه‌ای دروغ و حقه بازی یکی یکی با افتخار فتح میکنن

عده معدودشون  که می‌خوان فقط دانش آموز باشن از کلا مدرسه ترد میشن 

خلاصه ده سال آینده یه جامعه فوق العاده حقه باز خواهیم داشت 

دانش آموزا نسل جدید یک جانورایی شدن که اصلا نمیتونی واقعیتشون بفهمی همشون تمام دروازه‌ای دروغ و حقه ...

متاسفانه