2777
2789

من کنار بینیم دارم 

بعصی وقتا خوب میشه باز دوباره قرمز و خشک میشه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دوره لبم و دستامهدکتر رفتی؟

نه نرفتم 

یه پماد داشتم میزدم خوب میشد .. ولی برا وضو باید بشورم دردسره 😫 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خیلی ممنون عزیزم🌹

قربونت .. 

دکتر برید پماد بهتری میده البته 

من اینو برای دستم گرفته بودم که بخاطر مواد شوینده داغون شده بود خوب جواب گرفتم .. بعدها صورتم اگزما زد ازهمین استفاده کردم براش .. ولی اگزمام بعد چندوقت برمیگرده ریشه ای باید درمان بشه .. نمیدونمم از چ موادغذایی هستش 🤔 

قربونت .. دکتر برید پماد بهتری میده البته من اینو برای دستم گرفته بودم که بخاطر مواد شوینده داغون شد ...

💜

آره برامنم فکنم به مواد شوینده ربط داره 

دقیقن برا منم میره دوباره میاد نمیدونم واقعن شاید به چیزی آلرژی دارم...

💜آره برامنم فکنم به مواد شوینده ربط داره دقیقن برا منم میره دوباره میاد نمیدونم واقعن شاید به چیزی ...

ان شاءالله خوب بشیم هر دو ♥️♥️

الانم پوسته پوسته شده و قرمزه برا من 🏃🏻🏃🏻