2777
2789
عنوان

کی یه رژیم عالی میخواد که پیج های اینستا به فروش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 19 پست
وقتی به بدن ماده غذایی کافی نرسه قطعا وزن کم میکنه ولی چون اصولی نیست به بدن آسیب میزنه!رژیمی درسته ...

این رژیم رو  یک حکیم تجویز کرده 

و اینکه من فکر میکنم بیماری هاالان شاید به علت پرخوری و امتلا ی بدن باشه و قرار نیست که برای همیشه رژیم باشن باید بینش فاصله بیوفته و همچنین کسی که بیماری زمینه ای داره خودش می‌دونه نمیتونه هر نسخه ای رو اجرا کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

↕️↕️↕️↕️↕️✔️به جز روایات معتبر ائمه معصومین علیهم السلام که در کتب اربعه سفارش به مصرف نمک دریا شده ...

قبلا برای سرطان هم درمان وجود نداشت ولی با پیشرفت علم ممکن شد

علم هر روز درحال آپدیت و پیشرفته و کمتر کسی که تحصیلات دانشگاهی بخصوص علوم پزشکی داشته باشه با طب سنتی و امثالهم موافقه

پس شماهم که تمام مراجعت خراسانی و ... هست برای خونریزی و تصادف تشریف نبر بیمارستان و ببر طبیب روش ضماد و مرهم بزاره

حالتم بد شد نرو دکتر برات آزمایش بنویسه همون تب سنتی و حلزون تراپی چارته شایدم بلغم داری🤔😅

علم هر زمان برای همون دوره پاسخگو هست مثلا الان کسی رو میبینی اصرار به حمل و نقل با شتر و کاروان داشته باشه؟

۹۰ درصد مطالبی که ارجاع میدن به معصومین دروغه و امامان روحشونم خبر نداره

عزیز دلم شما حتی آبی که مینوشی هم تصفیه شده است که مریض نشی آیا میخوای بری آب از چشمه و رودخونه بیاری اونم تو مشک حتما....

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
این رژیم رو یک حکیم تجویز کرده و اینکه من فکر میکنم بیماری هاالان شاید به علت پرخوری و امتلا ی بدن ...

پرخوری خودش باعث چاقی و .... میشه من با نفس رژیم مخالف نیستم میگه باید علمی و منطقی باشه

حکیم نمیدونم منظورت کیه ولی من حرف دانشمند و پزشکان برام سنده نه کسی که دیپلمش به زور گرفته ونظرش اینطوریه

نه عزیزم ولی خیلی اعلام نمچدیجه دیدم و خاستم اشتراک بذارم تا بقیه هم بهره مند بشن

پس کاش چیزی که نه پایه علمی داره و نه تجربه شده است پیشنهاد ندی

تو درمقابل توصیه ای که میکنی مسئولی عزیزم