2777
2789
عنوان

اتفاقی برای دختر نه ساله همسایه ما 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 43 پست
شهر ما هم ی جوون میره ماشینش بفروشه به اسم خریدار میبرن بیرون شهر4/5ضربه چاقو میزنن. اخه نامردا ماشی ...

آخ آخ ماشینش گرون قیمت بوده این بلا رو سرش آوردن؟؟؟چه بی رحم بودند

متاسفم برا اونایی که توهین کردن 😔

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خواهرش و دیدم زجه میزد ،پس داستان واقعی بود .الهی خدا ازشون نگذره واقعا درد آوره

اره فیلمش دیدی  اینا خیلی خیلی وابسته همدیگه بودن از اون خانواده های ک خواهر و برادر جونشون برای هم میدن

وای خواهرش و دیدم زجه میزد ،پس داستان واقعی بود .الهی خدا ازشون نگذره واقعا درد آوره

وای آخه یک سمند چه ارزشی داره این بلا رو سر کسی بیاری چقدر بدبختن بعضی ها چه پولهای کمی براشون ارزش داره 

الهی بگردم خدا نابودشون کنه بی شرفا

امروز خبرش اومد ک قاتل ها رو گرفتن. درسته دردی از این خانواده درمانی نمیشه ولی  حداقل جوون های بقیه مردم  سالم میمونن.  درس عبرتی شد برای بقیه برای فروش چیزی هیچ وقت تنهایی جای نرن