2777
2789
عنوان

خانوما ب پدر شوهرم

175 بازدید | 14 پست

چتا رو نشون بدم بعد یکمم بابامو مثال بزنم ک نمیخوام نامزدمم ب حال و روز بابام بیوفته 

اخه بابامم قبلا مشروبو اینا میخورد الان وضع ان چنانی نداره چون نگم شاید بابامو عمو هامو بزنه تو سرم

بعد بهش بگم کمک کنه تا نامزدم مشروبو ترک کنه؟؟ 

درسته اگه بگم ترک نکنه من نمیتونم با چنین ادمی بمونم؟؟ 

از گوشیش شات گرفتم ب دوستاش پیام میده نصف شبا ک بیان کوچه مشروب بخورن😑

از دیروز سر در گمم من خط قرمزمه اینا

موقع عقد بهم قول شرف داد سمتشون نره ولی دروغ بود

نامزدم پسر عممه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگیا

بعنی چی بخوای بابات و‌خودت و‌خورد کنی به خاطر نامزدت

بزرگترین اشتباه همینه

چرا اینقدر سختش می کنی

مستقیم وایسا بانامزدت صحبت کن

دیدی فایده نداره به هانوادش بگو‌وو بگو‌نمی خوام ادامه بدم و...دیگه این مسخره بازیا چیه همش تایپیک میزنی بعد یچیز دیگه میگی

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

بخدا عقل هم خوب چیزیه اولا که به زور نمیتونی کسی و ترک بدی دوما هیچوقت شخصیت خانواده تو انقدر کوچیک ...

میدونم نمیتونم ترکش بدم بزور 

میخوام ب باباش بگم اون نتونست جمعش کنه بکشم کنار🥲

نگیابعنی چی بخوای بابات و‌خودت و‌خورد کنی به خاطر نامزدتبزرگترین اشتباه همینهچرا اینقدر سختش می کنیم ...

اخه چند بار باهاش حرف بزنم🥲

از بعد عقد چیزی بهش نگفتم اصلاااا همون دوران عقد حرفمو گفتم

دوران دوستی هم سر این دعوامون شد دقیقا قول شرف داد اخه ولی کووو

باشه بابامو نمیگم🥲

اخه چند بار باهاش حرف بزنم🥲از بعد عقد چیزی بهش نگفتم اصلاااا همون دوران عقد حرفمو گفتمدوران دوستی ه ...

خب دیگه

مستقیم برو به خانواده ها بگو وتمامش کن

خودت دیگه بابات و‌دیدی و درجریانی اعتیاد آدم و‌زندگی‌و‌نابود می کنه تو خونه ی بابات بمونی خیلی بهتره تااینکه فردا پس فردا که عروسی کردی بداخلاقی شوهرت،رفیق بازی،حتی دزست کار نکردنش باعث بشه احساس تنهایی کنی

سرخود حرف نمی زنم دیدم وتاخدودی تجربه کردم که بهت میگم‌تمام کن 

خب اگه بگه بابای خودت مثلا فلانه بهمانه چس بگم

اگر گفت بگو منم چون بابای خودم و دیدم همین شده خط قرمزم و‌روز اول بهت گفتم

بعدم بابای من آدم قدیمی بود ایمجوری شد وای بحال تو‌که جدیدی

خب دیگهمستقیم برو به خانواده ها بگو وتمامش کنخودت دیگه بابات و‌دیدی و درجریانی اعتیاد آدم و‌زندگی‌و‌ ...

اره ب مامانمم گفتم کپی حرفای خودتونو میگه

مامانم میگه چون باباش حساسه خودش لب ب سیگار هم نمیزنه جمعش میکنه اونو 

واسه همون 🥲♥

اره ب مامانمم گفتم کپی حرفای خودتونو میگهمامانم میگه چون باباش حساسه خودش لب ب سیگار هم نمیزنه جمعش ...

بزور نمیشه کسی و‌درست کرد 

مگه اینکه‌خودش خسته شده باشه واقعا تصمیم بگیره تغییر کنه که البته اینم باز احتمال لغزش داره و تاهنیشه استرسش باهاته

بزور نمیشه کسی و‌درست کرد مگه اینکه‌خودش خسته شده باشه واقعا تصمیم بگیره تغییر کنه که البته اینم باز ...

خب یبار ب باباش بگم دو ماهم صبر کنم درست نشد بگم نمیخوام🥲

دوستش دارم لعنتیو