2777
2789
عنوان

دعوای خیلی بدی شد💔 خیلی بد💔

191 بازدید | 6 پست

میدونم زیاده ولی لطفا شماها بزرگی کنید بخونید

خواهر بزرگم باهام خوب نیست اونقدر که در حد کشت و کشتار دشمن خونیه باهام، این خانم چهار ساله زندگی منو به آتیش کشیده هرجور که بگید خون به جیگرم کرده هر شب چشمام اشکیه از دستش من ۱۸سالمه اون۴۰سالشه نگم از حسادت هاش هیچی هم نه خانواده نه شوهرش کم نداشته هیچی کم ندارد فقط دردش اینه چرا غزل(من) دارم نفس میکشم وجود دارم زنده هستم. دقیقا دلیل اصلیش همینه من چهارشنبه سکوت کردم فاصلمو حفظ کردم اون متاهله بچه داره من مجردم، پدربزرگ شوهرش فوت شد باید میرفتم یزد یعنی کلی با شهر ما فاصله داره خلاصه پدرمم باهاشون رفت موقع برگشتن پدرم با ماشین خواهرم و شوهرخواهر اومده ماشین خودشو داده دست برادر شوهر این عجوزه، من براش پیام فرستادم دیگه نمیزارم پدرم تو این مسیرها قدم برداره ماشینی که یکسال تمام پدرم با بهانه های مختلف نزاشت سوار بشم منو تا رکوچه هم نبرد مریض شدم نبرد همشم زیر سر همین خواهر بزرگه پدرم خیلی دوسش داره و حرفش سنده! خلاصه دوتا بچشو پیش ما گذاشت چون امتحان داشتن بزرگه۱۶ سالشه دختر هست کوچیکه دوازده سالشه پسر هست من کلن اتاقمو دست کسی نمیدم ولی چون دوسشون داشتم اتاقمو دادم دستشون و خونه رو ساکت کردم تا درس بخونن ادامه داره

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من افسردگی حاد دارم قرص میخورم

هیچکسی نمی‌فهمه چی از دل من میگذره

من کسیو از دست دادم که دوسش داشتم بهم خیانت کرد و بماند هزارتا درددیگ که قلبم هزارتا تیکه شده من خیلی سعی میکنم با همه مهربونم باشم باهم خوب باشم آسیب نزنم 

من تو پذیرایی داشتم پیام میدادم خواهرم که نباید ماشین پدرمو می‌دادید دست برادر شوهرت چون برادر شوهرش از پدر مادر من خوشش نمیاد اصلا داشتیم چت عادی میکردیم و پیامو واسه مادرم میخوندم یهو دختر بزرگش از اتاق اومد بیرون نشست رو مبل کنارم چشماشو چپ کرد گفت پریود مغزی شدی من مات موندم گفتم چی صداشو برد بالاتر گفت مامان من بدبخته مامان من فلانه تن صداش بشدت بالا بود خیلی زیاد من دیدم لحنش داره بد میشه منم پشتش داد زدم گفتم شما دخالت نکن دوباره ادامه داد گفتم مادر تو بدبخت نیست مادرت جادوگره لجنه‌ اصلا دست خودم نبود خیلی عصبیم کرد اونم تا تونستم عربده کشید منم کم نیوردم بلند شدم روبروش وایسادم داد زدم سرش و منطقی جوابشو دادم خیلی بیتربیته جواب دستت درد نکنه من بود مادرم فشارخونی حالش بد شپ پدرمو خواهرم پر کرد اونم باهام دعوا کرد

حالم خوب نیست

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
معلومه بچه ای

من بچه نیستم 

چرا باید سوار ماشین پدر من بشن 

برادر شوهرش اصلا با پدرم خوب نیست 

من بچه نیستم چرا باید سوار ماشین پدر من بشن برادر شوهرش اصلا با پدرم خوب نیست

بآیات خودش ماشینو داده دختر حان تو چیکاره ای این وسط

خواهرت هم ۲۲ سال ازت بزرگتره مطمعن باش بهتر از تو میدونه من نمیگم تو حق نداری ولی کارای اونا رو ب خودشون بزار بابات صاحب اخیتاره 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰