2777
2789
عنوان

اینایی ک بچه رو از مادر جدا میکنن

129 بازدید | 12 پست

جدا اینا فازشون چیه چرا انقد اشغالن اینجور آدمایی یعنی چی که بچه رو میخواید از مادر جدا کنید یعنی چی 

یا این قانون مزخرفی ک اگه مادر ازدواج کنه پدر یا خانواده پدر میتونن بچه هارو بگیرن 

چرا مگه این مادر چه گناهی کرده

من خودم فکرشو میکنم اگه پسر داشتم خدایی نکرده پسرم فوت میشد اصلا حوصله نگهداری از ی بچه نداشتم مگه احمقم ک ی بار بزارم رو دوش خودم میدادم عروسم ببره بچه خودشه بمن چه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی عدالت ترین قانون همین قانونه

فکر‌کن زن نه ماه اذیت بشه بعدش این همه بی خوابی و..اخرش بگه باید بچه بره‌پیش پدرش یا ازاین بدنر پیش خانواده پدرش اصلا نمی تونم درک کنم 

یا زن تو‌زندگی‌بی پولی و...بکشه‌پس انداز کنه بعد اگر‌مرد بلایی سرش اومد بگن اموالش مال خانوادش میشه 

کاش منم یه حیوون بودم نه ادک

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

خواهرشوهر من مجردی زندگی میکنه 

بچه ش رو از سه سالگی گذاشته خونه مادرشوهرم .بچه الان کلاس دوم هست 

همه ی مادرها مقدس نیستن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
والا بعضی زنا خیلی عوضین زن داداش عوضی من طلاق گرفت شوهر کرد ۶ ساله نیومده بچه رو ببینه خدا ازش نگذر ...

اونا دیگه فرق دارن مادر نیستن اینجور آدما 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خیلیا به بچه هم نمی‌رسن و بچه براشون مهم نیست فقط برای حرص دادن عروس این کارو میکنن

اره واقعا خیلی پستن خیلی 

بی عدالت ترین قانون همین قانونهفکر‌کن زن نه ماه اذیت بشه بعدش این همه بی خوابی و..اخرش بگه باید بچه ...

منم خیلی دوس داشتم ی حیوان باشم تا ی زن 

خواهرشوهر من مجردی زندگی میکنه بچه ش رو از سه سالگی گذاشته خونه مادرشوهرم .بچه الان کلاس دوم هست همه ...

من مادرایی رو گفتم ک بچه شونو میخوان اونایی ک بچه رو ول میکنن مادر نیستن که

هیچکس بچه رو نمیتونه از مادر جدا کنه‌ از لحاظ قانونی.اونا خود خانوم نخواسته بچه رو

در کل من  طرز فکر بعضی خانواده هارو میگم ک میگن بچه پسرمونه نمیزارین ببرتش خونه ی مرد دیگه 

یا اینکه عروسو مجبور میکنن با پسر دیگه شون ازدواج کنه ک بچه ها زیر دست غریبه نرن