2777
2789

امروزم تو باشگاه یه زنی چپ چپ نگام میکرد

بعد گفت خیلی تغییر کردی منم همون لحظع

فلقو ناس خوندم الان صدقم دادم

خدایا خودتت کمک کن چشم بد دور بشه

چکار کنم؟؟ از باشگاه امدم فوری اسپند دود کردم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

سال ۲۰۲۴ که داره میشه ۲۰۲۵ ماشینه پرنده و ماشین زمان داره اختراع میشهتقریبا نصف جمعیت جهان بر اثر یه ...

ماشین زمان رو تسلا داشت اختراع می‌کرد که گفتن مرد کسی که مخ بود اونم در اثر برق گرفتگی اما کسی نگفت شاید اختراع کرد و رفت

نکته بعد چشم زخم ثابت شدس

ول کن جهان را قهوه‌ات یخ کرد.                         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشین زمان رو تسلا داشت اختراع می‌کرد که گفتن مرد کسی که مخ بود اونم در اثر برق گرفتگی اما کسی نگفت ...

چون یکی مرد دیگ اختراع نمیشه؟

خب شما به تمام ثابت شده ها رجوع کنین انرژی منفی به خودتون وارد کنین و تند تند بلا سرتون بیاد

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
چون یکی مرد دیگ اختراع نمیشه؟خب شما به تمام ثابت شده ها رجوع کنین انرژی منفی به خودتون وارد کنین و ت ...

شما حتی نتونستین یه جمله ساده رو بفهمین اما دارین از بحث تخصصی انرژی حرف میزنین قطعا ارتعاش و فرکانس من به قدری هس که نگران این مسائل نباشم🤍

ول کن جهان را قهوه‌ات یخ کرد.                         
سال ۲۰۲۴ که داره میشه ۲۰۲۵ ماشینه پرنده و ماشین زمان داره اختراع میشهتقریبا نصف جمعیت جهان بر اثر یه ...

عزیزم چشم شور از لحاظ علمی ثابت شده میخای با مقاله امریکایی بهت ثابت کنم؟؟

چون یکی مرد دیگ اختراع نمیشه؟خب شما به تمام ثابت شده ها رجوع کنین انرژی منفی به خودتون وارد کنین و ت ...

خب چجوری باید جلوشو بگیرم 

ماشین زمان رو تسلا داشت اختراع می‌کرد که گفتن مرد کسی که مخ بود اونم در اثر برق گرفتگی اما کسی نگفت ...

اره من میدونم

خب چجوری باید جلوشو بگیرم

فارغ باش عزیزم

من ادمی ام کههه هیچ اعتقادی به چشم زخم ندارم برعکس خانوادم

هرجا میریم و کسی اسمش به شور بودنه کلی ایه و سوره میخونن اسفند دود میکنن از این چیز ابیا اویزون میگنن به خودشون تهشم یه بلایی سرشون میاد

ولی من اصلا هرچقدرم ک در معرض اون ادم قرار بگیرم این اتفاق نمیوفته

دلیلشم اینه وقتی شما میگی فلانی چشمش شوره چشمم میزنه انرژی بد اون شخصو جذب میکنی رو ضمیر ناخوداگاهت اثر میزاره اتفاق بدی برات میوفته که معادلات مغزت تکمیل شه ک اره چشمش شور بود چشم خوردم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
شما حتی نتونستین یه جمله ساده رو بفهمین اما دارین از بحث تخصصی انرژی حرف میزنین قطعا ارتعاش و فرکانس ...

همون لحظه فلق خوندم ولی از نگاهش ترسیدم