mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1933 عنوان بچه ها کدوماتون این ویروس جدیده رو گرفتین 60 بازدید | 7 پست کسی بوده معدشم درد بگیرهدارم میمیرم رسما رودم هی پیچ میره گلاب ب روتون اسهال میشم بعد معدم ب شددددددت ورم میکنه نفخ شدید میکنم بعد حالا سرفه و کرفتگی صدا و ابریزش و اینا به کناااااارخیلی میترسم این معده درد بمونه دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲 امروز | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 610 من فقد روز اول گلوم خیلی درد میکرد و تب داشتم الان بهتر شدم ولی صدام گرفته و صرفه میکنمممم چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1933 اره معده درد دارهبرو سرم بزن رفتم بابا کلی امپول تو سرم زد ۳ تام بعدش عضلانی مگه خوب میشه هرچی میخورم نفه شدید میکنم معدم خیلی ورم میکنه عین حامله ها دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
lshp1386 عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1185 من فقد روز اول گلوم خیلی درد میکرد و تب داشتم الان بهتر شدم ولی صدام گرفته و صرفه میکنمممم منم دقیقا
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1933 من فقد روز اول گلوم خیلی درد میکرد و تب داشتم الان بهتر شدم ولی صدام گرفته و صرفه میکنمممم من تب نداشتم با بقیه هم کنار نیام معده درد امونمو لربده دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
lshp1386 عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1185 رفتم بابا کلی امپول تو سرم زد ۳ تام بعدش عضلانی مگه خوب میشه هرچی میخورم نفه شدید میکنم معدم خیلی ور ... عههحالا قرصارو بخوری بهتر میشی
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1933 عههحالا قرصارو بخوری بهتر میشی امیدوارم دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲