2777
2789

کسی بوده معدشم درد بگیره

دارم میمیرم رسما رودم هی پیچ میره گلاب ب روتون اسهال میشم بعد معدم ب شددددددت ورم میکنه نفخ شدید میکنم 

بعد حالا سرفه و کرفتگی صدا و ابریزش و اینا به کناااااار

خیلی میترسم این معده درد بمونه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره معده درد دارهبرو سرم بزن

رفتم بابا کلی امپول تو سرم زد ۳ تام بعدش عضلانی مگه خوب میشه هرچی میخورم نفه شدید میکنم معدم خیلی ورم میکنه عین حامله ها

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
من فقد روز اول گلوم خیلی درد میکرد و تب داشتم الان بهتر شدم ولی صدام گرفته و صرفه میکنمممم

من تب نداشتم با بقیه هم کنار نیام معده درد امونمو لربده

عههحالا قرصارو بخوری بهتر میشی

امیدوارم