استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 13532 عنوان دیوی بچه ها لج دارن گریه میکنن همش یا ناراحتن 69 بازدید | 4 پست ولی خودشون نمی دونن چشه منم همین حس دارم با ۱۸ /۱۹سال سنچیکار کنم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم امروز | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2079 بچه من دیگه جونمو بالااورد کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 13532 بچه من دیگه جونمو بالااورد خب اون بچس بیچاره من چیکار کنم با این سن حس بچه ها دارم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2079 خب اون بچس بیچاره من چیکار کنم با این سن حس بچه ها دارم چیبگم والا کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫