اینکه آدم خونشو بفروشه بره ترکیه به جاش یه خونه کوچیک بگیره
♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش. |نیکلا تسلا|
اینده آخه خبر نمیکنه من همون خونه ایران رو سفت میچسبند پولی در آینده ب دست میارودم ترکیه میخریدمخون ...
پول جور دیگه دستم نمیاد
♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش. |نیکلا تسلا|
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چه کاریههه بدبخت میکنی خودتو اونجا بری نهایتا میتونی یک خونه 60 متری بخری
الان که لیر با پول ما تقریبا یکی شده
ترکیه ک همسایه ایرانهخیلی فرقی نمیکنهمن نظرم اینه که بچتو به نحو احسن تربیت کنی بهتر از اینه که کشور ...
بخدا موندم چیکار کنم
دیگه دارم روانی میشم هر روز برق قطع اینم شد زندگی آخه
دلم نمیاد تو همچین محیطی به دنیا بیاد
از ماست ک بر ماستدیگه انتخابی بوده ک خودمون کردیممتاسفانه😔😔
و فکر نمیکنم حالا حالا ها درست شه وضعیت فقط حیف به جوونیمون