2777
2789
عنوان

نظرتون رو راجع به خرید خونه تو ترکیه میشه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست
اینده آخه خبر نمیکنه من همون خونه ایران رو سفت می‌چسبند پولی در آینده ب دست میارودم ترکیه میخریدمخون ...

پول جور دیگه دستم نمیاد

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
به خاطر بچم میخوام برم که اونجا بچمو به دنیا بیارم که حداقل یکم از جهان سوم بهتر باشه

ترکیه ک همسایه ایرانه

خیلی فرقی نمیکنه

من نظرم اینه که بچتو به نحو احسن تربیت کنی بهتر از اینه که کشور ب دنیا امدنش متفاوت باشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه کاریههه بدبخت میکنی خودتو اونجا بری نهایتا میتونی یک خونه 60 متری بخری

الان که لیر با پول ما تقریبا یکی شده

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
ترکیه ک همسایه ایرانهخیلی فرقی نمیکنهمن نظرم اینه که بچتو به نحو احسن تربیت کنی بهتر از اینه که کشور ...

بخدا موندم چیکار کنم

دیگه دارم روانی میشم هر روز برق قطع اینم شد زندگی آخه

دلم نمیاد تو همچین محیطی به دنیا بیاد

بخدا موندم چیکار کنمدیگه دارم روانی میشم هر روز برق قطع اینم شد زندگی آخهدلم نمیاد تو همچین محیطی به ...

از ماست ک بر ماست

دیگه انتخابی بوده ک خودمون کردیم

متاسفانه😔😔

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
از ماست ک بر ماستدیگه انتخابی بوده ک خودمون کردیممتاسفانه😔😔

و فکر نمیکنم حالا حالا ها درست شه وضعیت فقط حیف به جوونیمون

الان که لیر با پول ما تقریبا یکی شده

نه بابا اصلا اینطوری نیست بالا پایین داره بعدشم محاجرت به ترکیه اصلا بدرد نمیخوره .. 

ما یکی از اقواممون رفت دبی بدبخت شد برگشت الان ایران دوباره زندگی میکنه خرج و مخارج زیادههه