2777
2789
عنوان

الان در چه حالی هستید بگید☃️♥️سه دی چهارصد و سه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 31 پست

از خواب بیدار شدم

معده ام اوکی نیست

بچه هام درس هاشونو نخوندن و دارم با یکیشون کار میکنم با اون یکی بحث که دقیقا ۴ ساعت چیکار میکرده که دو خط هم نخونده و ننوشته

حالم اوکی نیست

حس میکنم تو یه تله افتادم،نه راه پس دارم نه پیش

🌸🌸

از خواب بیدار شدممعده ام اوکی نیستبچه هام درس هاشونو نخوندن و دارم با یکیشون کار میکنم با اون یکی بح ...

منم حالم خوب نیست 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلاتکلیفم و دلم گرفته

چرا بلاتکلیف عزیزم 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

خیلی ذوق و شوق نوئل رو دارم 

خونمون رو نو کردم 

بوی تمیزی میده همه جا🥹

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

زندگیمون بهم ریخته

اره منم حدود سه ماه و خورده اومدم خونه ننم زندگی میکنیم التماس دعا

خیلی ذوق و شوق نوئل رو دارم خونمون رو نو کردم بوی تمیزی میده همه جا🥹

اخی مبارک ❤️ 

خیلی ذوق و شوق نوئل رو دارم خونمون رو نو کردم بوی تمیزی میده همه جا🥹

کریسمس عید کجاست ؟

کریسمس عید کجاست ؟

کریسمس تولد مسیح مقدسه 

عید مسیحی هاست 

متعلق به جایی نیست❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

حسی ندارم فقط میخوام بمیرم

چرا عزیزم