نمیدونم از دست نامزد خسیسم چی کنم واقعا خستم کرده با اینکه در امد بالایی داره اما خیلیییی خسیسه مثلاروز زن بهش گفتم واسه مامانت گل بگیریم بعد واسه منم گرفته بود اما گل من خیلیی کوچیک بود من از اینکه واسه مامانش گل بزرگ گرفته ناراحت نشدما از اینکه برامن کوچیک گرفته بود ناراحت شدم پارسالم برا مادرش گرفته بود واسه من کلا نگرفته بود و اینکه گفته برات لباسم میگیرم اما همیشه یکی دو هفته بعد میگیره که من بدم میاد هرچیزی تو تایم خودش قشنگه و من یکی از ملاکام واسه انتخابش وضع مالیش بود اما میبینم اصلا برای من خرج نمیکنه و همسر خواهرم با اینکه یک دهنم نامزد من درامد داره و کلی قرض و بدهی باز برای خواهرم دیشب انگشتر طلا گرفته بود
برا بقیه خسیس نیست مثلا برا مادرش خودش... ولی برا من این دو سال نامزدی و ی سال که عقد کردیم نه یلدایی اورد نه عید چیزی اوردن نه الان روز زن چیزی خرید برام ولی حس میکنم به مادرش پول داد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من جات بودم به هم میزدم چون اصلا نمیتونم با آدم های خسیس راه بیام
وقتی بهش میگم میگه تو درک نداری مگه طلبکاری از من و این حرفا درصورتی که چون چک داشت من حتی گفتم نمیخواد واسه من یلدا بیاری ماه بعد بده بهم گفت یعنی چی اصلا چرا باید بیارم برات😕
ادم دلش میشکنه واقعا.بخدا اگه پول نداشت میگفتم فدای سرش اما وضعش خیلی خوبه و همینکه واسه من رفته یه ...
اره بخدا مثلا این سه سال برا یلدا همه رفیقا و اشناهام عکس یلدایی ها و .. رو نیفرستن برام بعد هم واقعا دلم میشکنه که حتی نمیان نه اینکه چیزی هم بخوام ولی همین که بیان هم خوبه😓ولی این چند سال برا مناسبتا باید فقط قصه بخورم و گریه کنم
وای دارم گذشته خودمو میبینم انگاراگر میخوای تو اوج جوونی احساس پیری کنی باهاش ازدواج کن برو زیر ی سق ...
بعد کافیه ناراحتیمو بگم تا دعوا درست کنه و ازم طلبکار بشه 🥲منم چون دلم شکسته بود اصلا چیزی نگفتم فقط یه سیم کارت دیگه داشتم اونو انداختم چون اصلا دلم دعوا نمیخواد اما میدونم سر اینم ازم طلبکار میشه و دعوا میکنه
باهاش صحبت کردی؟ یا ببرش مشاوره .خانوادت چیزی نگفتن که مناسبتا هدیه نمیاره؟
اره هزارتا بهونه میاره میگه اینا دیگه قدیمی شد با اینکه خواهرش چند سال نامزده هر سال براش میارن
خانوادم که عقل ندارن اگه ی چیبگم طرافداری اونارو میکنن مثلا برا یلدا زنگ میزنن میگن بیا اونجا به مانانم میگم اونا نیومدن چند سال من برم خودمو کوچیک کنم میگه اشکال نداره برو و...
کاش میشد بهم بزنینامزدی دوره شناختهوقتی شناختی لزومی نداره با همچین پسری ادامه بدیعمر و جوونیتهو بچه ...
اخه من قبلا بهم زدم نامزدیمو اما باز برگشتیم بهم الان واقعا ابرو ریزیه دوباره بهم بزنم بعد خانوادمم خیلی سرکوفت میزنن چون از اول گفتن که این ادمو ول کن من گوش ندادم الان راستش هم یکم دوسش دارم هم بخاطر وضع مالیش چون فک میکنم گزینه بهتری پیدا نمیکنم و هم اینکه کلی حرف در میارن برام باهاش موندم