2777
2789

علائم کم کاری تیروئید چیه ؟ برای آزمایش خون باید چند ساعت قبلش چیزی نخورده باشیم ؟ دوره درمان چه مدت طول میکشه ؟ علت بوجود آمدن کم کاری چیه

کم کاری درمان قطعی نداره که فقط دارو میدن کنترل بشه من موهام ریزش داشت پوستمم خشک میشه شدید برا آزمایشرناشتا نمیخواد اما اگه گفتن میخواد ۸ ساعت کافیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

افزایش وزن خستگی خواب الودگی ریزش مو پریود نامنظم استرس و افسردگی و خشکی پوست و مو

همه علائم باهم نیست

۸ساعت

استرس و ارثی بعضی ها دوری از خانواده و غمباد به اصطلاح

لووتیروکسین هر روز ناشتا حالا بعضی وقت ها دو روز در هفته نمیخوری

هر ۳یا۴ماه ازمایش بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افزایش وزن خستگی خواب الودگی ریزش مو پریود نامنظم استرس و افسردگی و خشکی پوست و موهمه علائم باهم نیس ...

چقدر قشنگ و کامل توضیح دادین ازتون ممنونم . من نمی‌دونستم دوری از خانواده کم کاری میاره ‌‌من سالهاست دورم .برخی شون هم از دست دادم .  امروز برای یه سری لکه پوستی رفتم دکتر ازم پرسید کم کاری نداری ؟ گفتم فکر نکنم . ولی ریزش موی شدید دارم سالهاست . پوست و موهام به شدت خشک . غم هم خیلی دارم ولی افسردگی ندارم استرسی هم میشم گاهی با برخی امور