2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم📸🌈🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 10289 بازدید | 1087 پست
همه چیز عالی ابرو هاتو قرینه تر کن

آره باید برم ترمیم عزیزم

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لبت ژله نیاز به عمل نداری قیافت هم حوری نیستی ولی قشنگی ۲۳ ۲۴ میخوره

چرا اینجوری نظر میدید اخه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اسی عجب فرم صورتی داریااا به به

لباتم خیلی خوشگله

و همین طور ابروهات

فقط خیلی ضایع دماغت کانتور کردی اون خطش افتاده

دماغ خودت خوبه نیاز به کانتور نداری

ابروهاتم زیباست

کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم

شبیه پروفایلتی

وای جدی؟

اونو خیلی دوسش دارم🥺😍

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

هیچ عمل زیبایی نداری ؟؟

فقط ژل لب زذم

چرا اینجوری نظر میدید اخه

من اینجا نظر واقعی نمیدم 

ولی چون ایشون اصرار داشتن نظر واقعی بدید دادم عزیزم 

به نظرم آدم با واقعیت روبه رو بشه بهتره تا یه اعتماد به نفس کاذب الکی 

ایشونم ناز و قشنگن 💖

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

29

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

قشنگی 18؟

ن ۲۱😍😂