2777
2789
عنوان

دارم از شوهرم جدا میشم 💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 51 پست
نه بابا اینجوری نیست ما فامیلمون با یه بچه جدا شد بعد با یه پسر مجرد هم سن خودش ازدواج کرد بچه اش هم ...

فک نمیکنم هیچ ادم کاملی پیدا بشه ایشالا ک خوشبخت بشع ولی همچین چیزایی خیلی کم پیش میاد و مطمئن باش همین الانم ی مشکلاتی تو زندگیش داره که فکرشم نمیکنی 

نه بابا😂من کلن میام اینجا برا خنده هرجا پستامو ببینی دقت کنی بیشتر از رو شوخیه یه نگاه به تاپیکای ج ...

شوخیتو جایی دیگه بکن

ن رو پستای من

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نمیکنم هیچ ادم کاملی پیدا بشه ایشالا ک خوشبخت بشع ولی همچین چیزایی خیلی کم پیش میاد و مطمئن باش ه ...

کامل که نه ولی در مقابل شوهر اول هزار برابر بهتر من برای خودمم عجیبه اطرافم ادمایی که جدا شدن هر کیسی رو نمی‌پسندن و ازدواجهای بهتری دارن شایدم دلیلش اینه پخته تر رفتار میکنن و پسرارو بیشتر جذب میکنن

۲۰ آره میخوام درس بخونم

افرین هیچی بهتر از درس برای دختر نیست 

حس قدرت بهت میده

منم ۲۲ ام و پرستار.... و از وقتی رفتم دانشگاه و بیمارستان اعتماد به نفس ام بالا رفته و حس قدرت استقلال و مفید بودن دارم 

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️