2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی بجا و درست حرف زدن رفتار کردن 

مراقب رفتار و گفتارت باشی با کی چجوری برخورد کنی 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

کسی که طوری مسائل رو حل کنه که هم خدا رو بدست بیاره هم خرما رو

کسی که از زاویه متفاوت به حل مشکلات نگاه میکنه

کسی که بجای جیغ و داد با سکوت مسائل رو حل میکنه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

در اصل یعنی کسی که مراقب رفتار و کردارش هست

قبل از ارتباط فک میکنه

ولی در واقعیت بیشتر دو روئن

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
نمیدونم ولی واقعا عشقی که بخواد با سیاست زن بدست بیاد ارزش نداره

نه همش تو رابطه با همسر نه مثلا تو کاراش با فامیل خانواده تو جمع دوستا کاری کنه یا حرفی بزنه که بشه با سیاست 

یعنی حرفت رو یجوری بگی که نه سیخ بسوزه نه کباب 

مثلا میخوام بهت بگم این لباس رو نپوش دو حالت داره

یکی میگه وا این چیه پوشیدی زشت شدی ...

یکی هم میگه این لباست قشنگه ها اماااا اون یکی لباس بیشتر میاد

خب چرا بهش میگن با سیاست چون دورو هست؟

بقیه که نمیدونن‌ دو رو هست فک میکنن اوه چه زن خوب و مودب و با کمالاتیه اما من به عنوان یه غریبه با برخوردای اول و رفتارایی که داشت متوجه شدم همش دو رو بودنه پشت سر بد و حیله گر و جلو رو خوب و فرشته

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

کسی که طوری مسائل رو حل کنه که هم خدا رو بدست بیاره هم خرما روکسی که از زاویه متفاوت به حل مشکلات نگ ...

تعریف جالبی بود برام اما اگر اینجوری بود پس هرکی باهوش تر بود با سیاست هم بود اما اینجوری نیست که