2777
2789

مامانم همه همسایه هارو جمع کرد جلوشون لباسامو ریخت تو کوچه بابامم خوابوند تو دهنم الان کبوده 

یکی از همسایه ها ب من گفت بیا ببرمت تو این میدون ک خراب ها هستن برو معتاد شی (اسم میدون رو نمیگم )

جلوی پدرمادرم

اونوقت ب همسایه دیگه مون برخورد گفت شان شخصیت ایشون ب اون میدون نمیخوره ایشون نجابت داره سرسنگینه 

وقتی میگم شرایط طلاق ندارم ینی همین😭😭

باور نمیکنم🥺

❤💋بـــدون تو ن زندگی واسم معنا داره ن یلــدا😭😭😭دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

ببخشید اسی 

ترکا ب نظرتون این لحجه برا ترکای ارومیس ؟ 

هر ثانیه گچدیخجه سوگیم سنه چوخالر

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا سگ شوهرت الان به خونوادت می ارزه 

الان مشکل شوهرت چیه 

ناراحت شدم برات

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

چقد بد ناراحت و نگرانت شدم😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تو تایپیک هام کفتم

من یکی از تایپک هات رو خوندم اینکه گل برات خریده و تو پرت کردی بیرون اون عصبانی شده اینکه برات گل خریده خییلی خوبه  اینقدرها ادم بدی نیس هرچی باشه بهتر از مومدن تو خونه ایی هس که ارزشت رو اوردن پایین و همچین رفتار زشتی باهات داشتن 

من یکی از تایپک هات رو خوندم اینکه گل برات خریده و تو پرت کردی بیرون اون عصبانی شده اینکه برات گل خر ...

من اگه به جات بودم و خانواده ام همچین رفتاری باهام داشتن عمرا دیگه میرفتم خونشون برمیگشتم خونه شوهرم هرچی بد هم باشه و نخوای اونجا زندگی کنی یا شوهرت درست بشو نیس کم کم پول پسنداز کن بتونی خونه ایی اجاره کنی برا خودت اون وقت طلاق بگیر الان قهر کردی که چی بشه سربار خانوادت شدی وقتی پشتوانه نداری چرا قهر کردی ادم نون خشک شوهرش رو بخوره ولی منت خانوادش بالا سرش نباشه 

رفتار زشت رو متاسفانه از همینا یاد گرفتم

من ارزومه یه شاخه گل برام بگیره تو هیچ مناسبتی هیچی برام نگرفته  با این همه بداخلاقیاش موندم چون پشتوانه ندارم  به نظرم خیلی رفتارت زشت بود که گل رو پرت کردی کاری کردی که دیگه همین گل رو هم برات نگیره