2777
2789
عنوان

این بی بی چک کاذبه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 58 پست
دومارک مختلف زدم ویتا ساین و وندفو هردو هاله داره وندفو بیشتره . ویتاساین روزای قبل کاملا منفی بود

پس برو ازمایش بده خدا بزرگه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

براي ازمايش كه زوده حداقل ١ هفته ديگه برو به نظرم

من حاملگی دوممه سر پسرم هم همینجوری شد فقط یادمه موقع پسرم خیلی ترشح داشتک الان هیچی نیس همین منو به شک انداخته که شاید کاذبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا بی بی میزنم اگه مثبت شد میرم فردا میشه ۱۴ روز بعد اچ سی جی قطعا دیگه اثرش میره

توکلت به خدا 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

قرص هم خوردم . لتروزل امپول hmg واستروژن و اچ سی جی ۱۲ پری سونورفتم ۳ تا فولیکول ۱۷ ۱۸ ۱۹ داشتم

دل من که میگه بارداری خیلی حس خوبی دارم برات انشاله سه قلو باشه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
ممنون عزیزم هرچی باشن سالم باشن ‌. ۳ تا 😍😍 خیلی خوبه اگه من لایق باشم البته

عناب بخور 

سوره عصر هم بخون 

کار سنگین نکن و مثبت اندیش باش

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
من حاملگی دوممه سر پسرم هم همینجوری شد فقط یادمه موقع پسرم خیلی ترشح داشتک الان هیچی نیس همین منو به ...

زود نرو آزمایش 

حواست رو درگیر زندگیت کن چند روز دیگه برو 

دل من که میگه بارداری خیلی حس خوبی دارم برات انشاله سه قلو باشه

به شوهرم نگفتم. بهش گفتم دکترم گفته باید بری ازمایش بدی تا دارو بدم اما میگه نمیخاد بری ☹️

اخه ماه پیش عقب افتادم رفت بدون نسخه امپول پروژسترون گرفت الانم نمیدونه قضیه چیه میگه نمیخاد میرم خودم میگیرم 

چیکار کنم ؟

به شوهرم نگفتم. بهش گفتم دکترم گفته باید بری ازمایش بدی تا دارو بدم اما میگه نمیخاد بری ☹️اخه ماه پی ...

صبوری کن زوده بری 

اتفاق تعجب کردم ک با داشتن فولی خوب چرا بازم آمپول زدی 

ای بلا تجویز خودت بوده