2777
2789
عنوان

یعنی من انگشت بابامو شکستم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 61 پست
یاد خودم افتادممامان و بابام دعوا میکردن رفتم بینشون جداشون کنم نمیدونم کدومشون تو دعوا دستمو فشار د ...

😭😭

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه اون همه جیغ برادرو بزن بزن تو واین ویط یه دستم شکسته ولی همسایه ها نشنیدن؟

جیغ جیغ نکردیم البته وقتی داداشم حمله کرد جیغ زد اما زیاد ن

چون نزاشتن من بزنمش ک جیغ بزنه ..اونم مامانم گفت وقتی رفتی تو اتاق و دعواش کردیم ساکت نشسته گریه کرده ، بعدشم خوابید.

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

حاجی روانی هستی تو😂چقد وحشی هستی بیچاره شوهرت 😐🤣

چی فکر‌کردی

پوستشم میکمم

وااایدقیقاااا شبیه دعوای مامنتها من انگشتم شکستبابام صورتش خون اومدداداشم سالم موند

اونی ک باید کتک بخوره و لایقشه سالم میمونه همیشه

نزدم خودش اومد جلوبعدش منم گفتم ک تو حال خودم نبودم و اصلا نمیدوسنتم چکار کردم

توحال خودم نبودم یعنی چی؟ اخه ادم عاقل وبالغ این رفتارا رومیکنه؟دنیا دست به دسته همین سرخودت میاد.اه پدرمادرو پشت سرت ننداز که بیچاره نشی

عصبی شدم خیلیم شدم ولی این رفتارارو نداشتم

چطوری..

ب منم یاد بده

ای بابا.تو اینجور مواقع که زورت نمیرسه بگو پدر مادرت تنبیهش کنن خودتو وسط نیار که بدتر بزنتت

میخواستم دلم خنک شه

ک نشد

همسایمون هم سن توعه یک ساله ازدواج کرده چه خانم کد بانوییه وچقدر اداب معاشرتش عالیه

اونم چقد بدبخته زیر ۱۸ شوهرش دادن

پس فردا روانی میشه الان تو فازه

اما من قبول دارم خیلی بچم

تو و داداشتو باید بندازن تو باغ وحش🤣🤣🤣

ساکت باش و گنده تر از دهنت حرف نزن