2777
2789

اول اینکه خودم خیلی درگیر فا.ل بودم و بعضیاشون حتی اسم خانوادم و اطلاعات گذشتم روکامل میدادن وکف میکردم.و منتظر بودم چیزایی که ازاینده هم میگن اتفاق بیوفته. 

تااینکه مصاحبه این خانومه که معروف ترین فال.گیر امریکاست رو دیدم. چیزایی روگفت که قبلا با فکر وتحقیق بهشون رسیده بودم. گفت با موجودات غیرارگانیک که همشون هم اهریمنی هستن(قابل توجه اونایی که میگن بعضیا موکلشون مسلمانه و...) میشه راجب حال و گذشته ی افراد اطلاعات دقیق داد اما راجب اینده؛, اونا هم مثل ما اطلاعاتی ندارن و اینده بسته به انتخابات فرد تغییر میکنه. و اینکه ارتباط با این موجودات غیراورگانیک برای هم برای فا.لگیر هم کسی که فا.ل میگیره بسیار سنگینی وتبعات داره و اصلا برا سرگرمی هم سمتش نرین. و طلسم و دعاهم که سنگینیش خیلیییی بدتره درواقع اسم دعا اشتباهه همشون طلسمن وموکل دارن و الکی اسم دعارو روش میزارن تا گارد مردم بشکنه

امیدوارم به درد کسی بخوره و سمت این خرافات نرین. چون هیچ فا.لی نمیتونه بهتون اینده روبگه که هیچ تازه پای اوناهم به زندگیتون باز میشه. دعا و طلسم شاید اثر موقت کنه اما زندگیتون بشدت خراب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم به درد کسی بخوره و سمت این خرافات نرین. چون هیچ فا.لی نمیتونه بهتون اینده روبگه که هیچ تازه ...

اونایی هم که درمورد آینده میگن چیزایی هست که احتمال رخ دادنشون توی زندگیت بالاس 

مثلا میگه ۳ تا ۴ وعده دیگه با یکی آشنا میشی و ازدواج میکنی و خب نرماله

یا مثلا میگه یه عروسی در پیش دارین

خو اینا کاملا عادیه و ممکنه تو زندگیت رخ بده

مثلا میگه مهاجرت میکنه یا شهری دیگه یا استانی دیگه یا کشور دیگه 

خب نرماله

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
اونایی هم که درمورد آینده میگن چیزایی هست که احتمال رخ دادنشون توی زندگیت بالاس مثلا میگه ۳ تا ۴ وعد ...

دقیقااا. فقط حواست باشهمصاحبه هه ۳قسمته ب ترتیب ببین.البته این خلاصشه اصلش دوساعت بوده. کاش کاملشو میزاشتن یوتیوب